שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: תכנון מטבח וצבעים

תכנון מטבח וצבעים 22 אוק 2012 22:27 #1

היי עמרי,
האתר שלך נהדר!! תודה רבה :-)
אנחנו ממש לפני הוצאת מטבח לייצור ויש לי כמה לבטים בתכנון המטבח ובבחירת הצבעים.
אפשר לשלוח אליך גם בפקס תוכניות המטבח?
אם כן, מה הפקס?
לילה טוב, קרן
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח וצבעים 22 אוק 2012 22:29 #2

הי קרן,

את יכולה להעלות את תכנית המטבח לכאן...

קובץ PDF או תמונה הקטנים מ-3mb.

אה כן... שם הקובץ צריך להיות באנגלית.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח וצבעים 22 אוק 2012 22:59 #3

מצ"ב המטבח
מטבח בצורת ר'
יש סקיצה של הצורה החיצונית שלו
אח"כ כל צלע ב- ר' בנפרד פעמיים - פעם אחת חיצונית ופעם אחת עם חלוקה פנימית.
השאלות:
1. אנחנו עושים מטבח בסמל. בהמלצת המטבח הזוכה בתחרות באתר שאלנו אם יכולים לחלק לנו אתה מגירות הרחבות (80 + 120) ל- 4 חלקים. אמרו לנו שלא. הייתכן? האם סט 3 מגירות 15 + 2*30 הוא ממש לא יעיל?
2. את המיקסר והמג'ימיקס אני מתכוונת לאחסן בסט המגירות של 50 ס"מ. אין לנו אפשרות לתריס ולא רוצים את המכשירים על השיש. מה את חושב על זה?
3. מתלבטת מאד האם החלוקות והמרווחים בין החלקים שעשינו הם נכונים?
4. איפה שמים במטבח כזה ספרי בישול, תפו"א ובצל, כלי פלסטיק?
5. מה עומק סטנדרטי של קלפות? מתלבטת בין קלפות לארונות רגילים - קלפות ארוכות כמו שיש במטבח זה ממש יפה ומרשים - האם גם פרקטי? לא רוצים לעשות לי חלוקה פנימית בקלפות של יותר מ- 2 (חלוקה באמצע של הקלפה) ואני חוששת שזה מאד יגביל אותי בשימוש בהן מבחינת הגבהים של המדפים - לא ניתן "לשחק" איתם יותר מידי בחלוקה כה קטנה.
6. בסמל טוענים שאין להם פיתרונות לפחים מתחת לכיור. מה אתה יכול להמליץ לנו? זקוקים לפח יחסית גדול (ילדים קטנים בבית) אבל ארון כיור בגודל 60 ס"מ.
7. במטבח הזוכה היה שולחן צף. מה המידות שלו? האם ניתן לעשות שולחן צף בכל מידה, נניח 90 על 160 (כמו שאמור להיות אצלי במטבח - לא רואים את מיקומי בסקיצה)?
מקווה לעזרתך הטובה,
בברכת לילה טוב, קרן :-)
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח וצבעים 23 אוק 2012 21:56 #4

הי קרן,

1. חלוקה של יחידת המגירות לשלוש היא גם חלוקה טובה. הרעיון במטבח בתחרות היא שהדברים יהיו יותר מסודרים ויהיו פחות ערמות אבל זה ממש לא חובה.

דרך אגב, זה מעלה את מחיר המטבח כי יש יותר פרזול...

2. נראה לי רעיון מצוין לאחסן את המיקסר והמג'ימיקס ביחידה של ה-50סמ'. קצת כבד אבל אפשר להתגבר. עדיף מאשר שיהיה באופן קבוע על השיש.

3. לא בטוח שהבנתי. את יכולה להיות יותר ספציפית. לגבי איזה חלוקה ומרווח יש לכם התלבטות?

4. תפוחי אדמה ובצל צריכים להיות ביחידה מאוררת. אין לכם כזו במטבח וחשוב שתיהיה. אי אפשר לאחסן אותם בארון רגיל. הם יתקלקלו מהר...

ספרי בישול לדעתי צריכים להיות במדפים פתוחים. זה מוסיף יופי ועניין למטבח. זה הופל את המטבח למטבח ביתי יותר.

5. עומק סטנדרטי של קלפות הוא 30סמ'. גובה של קלפות יכול הוא 40-75סמ' (קלפה בודדת או כפולה). לדעתי חלוקה פנימית לשתיים היא מספיק טובה. בפועל לא משחקים יותר מידי עם החלוקות האלה ולרוב גם כך נשארים עם חלוקה באמצע.

אני מסכים לגבי המראה של קלפות - הרבה יותר עכשווי ומודרני ועדיף על-פני ארונות מטבח רגילים.

ולקלפות יש יתרון נוסף - אפשר לעבוד עם ארון קלפה פתוח מבלי להתקע בהם עם הראש... (בניגוד לארונות רגילים).

6. סמל עובדים עם פרזול של בלום?? אני שואל כי אני יודע שבלום כן יש פתרונות לפח מתחת לכיור. זה אומנם פח קטן אך הוא נמצא מתחת לכיור על מסילות. יכול להיות שגם לפרזול של גראס יש משהו כזה. אבל עוד פעם... מדובר בפחים קטנים יחסית.

אם היה לכם אי היה אפשר איך שהוא להצני פח גדול. אבל אין לכם אז זה לא רלוונטי...

אבל מה לגבי הארון של ה-40סמ' מימין לכיור?? אני לא יודע מה תכננתם לעשות איתו אך לדעתי אתם יכולים לעשות בו פח נשלף. כך מצד אחד יהיה לכם פח מוצנע ומצד שני הוא יהיה גדול.

7. אי אפשר לעשות שולחן צף גדול במידות שציינת. הסיבה לכך היא שהשולחן תלוי עם תמיכות על הקיר והמנוף שיופעל על החלק הרחוק של השולחן יהיה גדול מידי. לדעתי האורך המקסימלי של שולחן כזה (שלא יתנדנד) יכול להיות 1מ'. הרוחב פחות משנה.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.139 seconds