שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: צבע דלתות מטבח

צבע דלתות מטבח 06 מרס 2013 07:32 #1

החלום שלי מטבח שבו הרונות התחתונים בחום שוקולד והעליונים בתכלת.
הנגר אומר שהגוון חום כהה יחשיך לנו את המטבח. (המטבח בצורת ר והחלון ממש בסוף...)
הוא מציע שנעשה בלבן או שמנת.
האם גןן מוקה-בז' כלשהו יכול להוות תחליף לחום שוקולד שרציתי?
הדלתות יהיו עשויות פורמייקה.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 06 מרס 2013 21:02 #2

היי,
בואי נתחיל בכך שלנגר אין באמת תפקיד בשאלות צבעים, חומרים וגם לא מבנה המטבח!
נגר הוא איש ביצוע, תפקידו (המכובד והנהדר, מתה על נגרים!) הוא לבצע היטב, על פי תכנית ודרישות.
לא לתכנן ולא לשפוט צבעים וחומרים.
אפשר להתייעץ עם חברים וחברות ומי שבמקרה עבר וגם עם הנגר, אבל צריך לראות את התמונה השלמה (של מראה כל הבית) והכי חשוב זה לתת את המקום הראשון לחלומות שלך!
אז מתחשק לך שוקולד ותכלת, שילוב יפהפה. יחשיך?
יש לזה פתרונות, תכלת זה גוון בהיר ומאיר, קירות, רצפה, תאורה, אביזרים מבריקים. ממש לא הייתי פוסלת.
לדעתי מוקה הוא פשרה במקרה שלך, גם שילוב נחמד, יותר נייטרלי אבל פחות מעניין. בנוסף, לפורמייקה כהה יש לרוב מראה מעט יותר עשיר ויוקרתי מבהירה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
המשתמשים הבאים אמרו לך תודה: עמרי

לגבי: צבע דלתות מטבח 07 מרס 2013 04:25 #3

תודה רבה על תשובתך. הרגעת אותי...
איזה גוון של תכלת כדאי?
ומה דעתך לגבי צבע הקלאפות מזכוכית?
יהיו 2 שורות של קלאפות.
שורה אחת מזכוכית, ומעליה שורה מפורמייקה.
רציתי את העליונות בתכלת והתחתונות (מזכוכית באיזשהו שילוב של חום ותכלת.
מה דעתך?
וגם, אם כך איזה צבע לקחת לחיפוי הקירות (האם כדאי לחפות את הקירות בשיש?) ואיזה צבע לשיש.
מעלה תמונות של התנור והכיריים שרכשתי כבר...
יהיו 2 תנורים כאלה

האחד ליד השני. (מטבח כשר)

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 08 מרס 2013 07:49 #4

היי,
את מתקילה אותי עם שאלות קשות מידי לפורמט הזה... גוונים וחומרים צריך לבחור בשטח, לראות מה כבר קיים ומהי האווירה הרצויה והעיקר, שוב - מה את אוהבת!
אבל בכל זאת, באופן כללי אם מדברים על חום ותכלת בנוסף למכשירים היפהפיים האלה אז לטעמי כל השאר צריך להיות מאד רגוע ורקע לכל זה, לא להתקשקש יותר מידי עם עוד צבעים וחומרים מיוחדים יותר מידי.
ואישית, אני לא אוהבת את השילוב של חום ותכלת וזכוכית באותו ארון וגם לא שילוב של זכוכית ופורמייקה בכלל ובטח באותו חלק במטבח. לטעמי (שוב, זה עניין של טעם אישי) קלפות אחידות וחלקות.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 08 מרס 2013 08:34 #5

תודה על תשובתך.אני מבינה...
בכל זאת מנסה לשאול, האם עדיף לעשות את כל הארונות והקלאפות העליונות בחום והקלאפות העליונות גם, והקלאפות התחתונות בתכלת וחום עם איור כלשהו?זה יהיה יותר מידי?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 08 מרס 2013 08:58 #6

נראה לי שהייתי שומרת את החום לחלק התחתון ואת הקלפות עושה בתכלת, מאחדת ביניהם בידיות ובמבנה הכללי. כדאי לך לבקש הדמיה של שילובי הצבעים כדי לבחון מה את מקבלת, אולי אפשר עוד חלק בתכלת (נגיד אם יש לך ארונות גבוהים) או הפוך אם יש ארון עליון על קיר אחר. ואיורים יהיו יותר מידי בלגן לטעמי - קחי בחשבון שמטבח זה אזור עם הרבה עניינים חוץ מהנגרות שאת מזמינה, כלים, צנצנות, אביזרים, מזון...
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 08 מרס 2013 10:37 #7

אוקיי תודה.
האם לדעתך את החלק העליון- שזה אומר 2 שורות קלאפות לעשות בפורמייקה תכלת?
לא שורה אחת מזכוכית אפילו חלקה?
מה לגבי חיפוי הקיר? האם לעשות שם שילוב צבעים? האם להמשיך עם השיש?
מעריכה מאוד את עזרתך.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 19 מרס 2013 06:16 #8

הי תכלת,

אני די מסכים עם מה שסורנה כתבה לך.

מכשירי חשמל דומיננטיים, ארונות מטבח עם שילוב של תכלת וחום... מאוד בולט ומושך את העין.

ולכן כדאי ששאר המטבח יהיה רגוע יותר. עדיף בלי זכוכית בקלאפות. את חיפוי הקיר הייתי עושה עם עליה קטנה של השיש וללא שילוב של צבעים.

כאמור, על תשכחי שאחר כך נוספים דברים למטבח - מכשירי חשמל, כלים, תמי4 וכדומה. דברים שגם יוסיפו צבע ועניין.

אם הכל יהיה עמוס מידי לא תיהיה למטבח נקודת פוקוס והתחושה בו תיהיה קצת מעיקה ותזזיזית מידי.

אני חושב שאם תשמרי על מראה נקי ולא עמוס מידי המטבח יראה דווקא מתוחכם יותר. בחירת הצבעים שלך היא לא סטנדרטית וזה יהיה הדבר המיוחד במטבח שלך!

מקווה שזה עוזר :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 19 מרס 2013 06:46 #9

תודה על תגובתך.
האם כדאי "לרדת" מצבע התכלת...
ולהשאיר את כל הארונות והקלפות העליונות בחום שוקולד? ואז קלפות ראשונות כן בזכוכית בשילוב שני צבעים? או שגם זה יתן מראה עמוס?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע דלתות מטבח 19 מרס 2013 06:52 #10

לא. למה לרדת מהתכלת?

אם זה החלום שלך אז לכי על זה!

אני חושב שאם צבע כזה המטבח שלך יכול להיות הרבה יותר מעניין מהרבה מטבחים אחרים 'סטנדרטיים' יותר.

את בטוח תקבלי תגובות של 'וואווו' כשאנשים יכנסו למטבח שלך.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.148 seconds