שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חיפוי מטבח

חיפוי מטבח 24 יול 2011 19:12 #1

קודם כל האתר מועיל ברמות קשות, היו בו תשובות להמון שאלות שעלו תוך כדי שיפוץ קבלו ח"ח.

ועכשיו...
הורי קנו בית ומטבח חדש מעץ מלא בצבע לבן/שמנת (לא כפרי) +שיש קיסר חום כהה, חיפוי הקיר שאנו רוצים הוא: ריבועים 10/10 ס"מ בצבע שמנת חלקה ובנוסף,

הכיריים הן פינתיות ולכן הנגר בונה תוספת של 70 ס"מ באלכסון שעליה יעמוד הקולט. בתוספת זו אנו רוצים פסיפס אבן וזכוכית בגוונים של חום ,ברוחב של 30 ס"מ וגובה של 60 ס"מ (בין השיש לקולט)

לפי דברי הנגר:

1 חיפוי זה הוא למטבח כפרי בלבד ולנו יתאים יותר חיפוי של 10/30 ס"מ.

2 החיפוי יקטין את המטבח (שמימלא לא גדול)

3 הפסיפס צריך להיות עד סוף גובה הארובה (אע"פ שכל מה שיראו זה 5 ס"מ מכל צד - רוחב הארובה כ 20 ס"מ)

נשמח לשמוע את דעתך

תודה מראש

עריכה אחרונה: 25 יול 2011 06:37 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי מטבח 25 יול 2011 05:48 #2

הייתי הולכת עם המלצות הנגר :)
ורד עיצובים- עיצוב מקצועי, תכנון והלבשת הבית
טל. 025343590
נייד 0543300515
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי מטבח 25 יול 2011 07:06 #3

בוקר טוב איילת,

ברוכה הבאה לפורום :)

דבר ראשון רציתי לכתוב לך שבחירת הצבעים של הארונות נשמעת לי מתאימה ויפה.

לגבי חיפוי הקיר. אני לא רואה סיבה לא ללכת על 10/10סמ' כמו שאתם רוצים. זה בהחלט יכול להתאים וזה ממש לא קשור להגדלת הוא הקטנת המטבח.

גם שילוב של פסיפס מאחורי הכיריים נשמע לי מעניין. זה ייצור נקודת פוקוס ועניין במטבח. רק צריך להיות שזה לא יצור תחושה עמוסה מדי כאשר חיפוי הקיר בשאר המטבח הוא 10/10סמ'.

לא צריך להמשיך עם הפסיפס עד סוף גובה הארובה. 60סמ מעל משטח העבודה זה מספיק. רק לא הבנתי למה ברוחב של 30סמ. האם התכוונת רק לפסיפס או לכל חיפוי הקיר מאחורי הכיריים?

חשוב גם לזכור שאם המטבח פתוח לשאר הבית, העיצוב שלו צריך להתאים לעיצוב של הבית. במקרה שלך, בחרתם בצבעים די ניטרליים כך שלא נראה לי שתהיה בעיה.

דרך אגב, אין מידות בשרטוט ששלחת אבל נראה לי שהמרחק בין הכיריים לכיור הוא קטן מדי. המינימום המומלץ הוא 90סמ'.

ומצד שני המרחק בין האי לכיור נראה לי גדול מדי. המקסימום המומלץ הוא 120סמ.

האם יצא לך לחשוב למקם את הכיריים או הכיור באי וכך לרווח את המטבח?

הערה אחרונה על אופן השרטוט... פעם ראשונה שאני רואה שרטוט של מטבח באקסל. מתאים לך לכתוב איזה מדריך קצר שיסביר איך עושים את זה? אני אפרסם את זה באתר, וכמובן שאת תקבלי את הקרדיט לכך. מה את אומרת??

אם יש לך עוד שאלות בקשר למטבח, אל תהססי לשלוח. אשמח לענות.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי מטבח 25 יול 2011 08:51 #4

שלום עומרי
לגבי תחושת העומס בשילוב הפסיפס -הפסיפס הוא כ 2 ס"מ כל משבצת והחיפוי מאוד עדין (קרם בהיר חלק), ובכלל כמו שנראה בשרטוט יש 2 חלונות לכןיהיה חיפוי רק בפס מתחת לחלונות לאורך, בצידי הקולט (חוץ מהפסיפס)ומסביב לארובה.
הנגר בונה אלכסון 70 ס"מ שישבור את הפינה ועליו יהיה הקולט, באלכסון זה אנו רוצים פסיפס ברוחב של 30 ס"מ והשאר יהיה החיפוי, אולי יותר רחב?
בשרטוט יש מספרים מסביב כל ריבוע הוא 10 ס"מ:
בין הכיריים לכיור יש יותר מ 90 ס"מ הזזנו את הכיור קצת ימינה והעברנו את מגירת התבלינים בין התנור לקרוסלה (אלו השינויים הקטנים שהתכוונתי), לפי השרטוט המרחק בין הכיור לאי הוא 1.3 אולי בהצעתך נקטין אותו.
כיריים וכיור באי - אמא שלי לא רצתה... וחבל.
לגבי המדריך, איזה כיף לי, מחמאה ענקית ועוד ממך...אני אנסה בכיף.

תודה רבה והמשך יום נעים
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי מטבח 26 יול 2011 19:08 #5

הי שוב...

בקשר לפסיפס, האם 30 ס"מ רוחב ו 60 ס"מ גובה זה מספיק או שגם הרוחב צריך להיות 60 ס"מ כרוחב הקולט?

מדוע אי צריך להיות מקסמום במרחק של 1.2 מהכיור? חשבנו שהאי יגלוש קצת לסלון בחלק הדלפקי שלו (30 ס"מ מתוך 90 ס"מ) וזה מרחיק אותו מהכיור

תודה מראש
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי מטבח 26 יול 2011 19:25 #6

ערב טוב איילת,

החיפוי מאחורי הכיריים צריך להיות לפחות ברוחב הכיריים (יכול להיות גם קצת יותר). והגובה צריך להיות 50-60סמ (או יותר).

אם הפסיפס ברוחב של 30סמ' אז צריך השלמה של אריחים רגילים ל-60סמ'

יש מרחק מקסימלי מומלץ לאי כדי שהעבודה במטבח תהיה הכי נוחה. ב-110-120סמ את תעשי סיבוב וצעד אחד וכבר תהיי מול האי.

מרחק גדול יותר יצריך כבר שני צעדים, ואז שני צעדים בחזרה (נסי בעצמך). זה אולי לא נשמע לך הרבה או משמעות, אבל קחי בחשבון שסיבוב לעבודה על האי יכול להתרחש עשרות פעמים בזמן העבודה במטבח...
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
המשתמשים הבאים אמרו לך תודה: איילת
Time to create page: 0.173 seconds