שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: עיצוב המטבח

עיצוב המטבח 12 אוק 2013 20:32 #1

• or
  • or's Avatar
שלום,

אני ובעלי לפני סגירת עיצוב למטבח החדש שרכשנו ונמצאים בכמה דילמות בעניין הידיות, הקלאפה, השיש והפינה במטבח.

המטבח שרכשנו הוא מטבח פורמייקה שכרגע צבע המטבח שחשבנו עליו הוא לבן שמנת מבריק. אנחנו מאוד רוצים שהבית יהיה בצבעי חום, לבן ושמנת. השיש שראינו הוא של אבן קיסר בצבע חום מספר 2370. הרצפה שלנו היא בצבע שמנת כזה. המטבח הוא לא גדול ולכן חשבנו ללכת על צבע ארונות בהיר שיפתח את האיזור.
רצינו להתייעץ איתך לגבי כמה דברים:
1) איזה ידיות כדאי? האם אינטגרליות או ידיות חיצוניות ארוכות כאלה שאני מאוד אוהבת. מצד אחד אינטגרלי זה יותר עדכני וחדש אם כבר עושים מטבח חדש ומצד שני בגלל שהמטבח לא אפוקסי אז יראו את הצבע הכסוף של הידיות אינטגרליות ואת ההפרדה בין המגירות השונות . והצבע גם לא כזה מתאים כל כך אולי לחום-שמנת שאני מנסה ליצור.
2) במטבח יש לנו קלפה באורך 1.6 מטר , האם כדאי לשים תאורה מתחת לקלפה ואם כן איזה? ספוטים/פס לדים/פלורסנט? ואיזה עיטור כדאי לקלאפה.. למה היא צריכה להתאים?
3) איזה שיש מתאים יותר לפי דעתך לארונות בצבע לבן שמנת אנו ראינו את אבן קיסר 2370 ו 2350. מה אתה חושב לגבי זה?
4) מה אופצית הפרזול הכי שימושית ונוחה לפינה במידה ואנחנו לא רוצים לסגור אותה כי אין לנו מקום עודף לאחסון אך במקום לשים מדף קבוע של 1.10 שלא יהיה במיוחד נוח לשים משהו אחר.
5) איזה חיפוי היית שם בבמטבח כזה?

תודה רבה! מחכים לתשובותיך.
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 13 אוק 2013 05:56 #2

היי אור,
לפי התיאור שלך אכן יתאימו יותר ידיות חיצונית, גם יותר פרקטי לשימוש וניקוי.
פס לדים מתחת לקלפות יהיה הנוח ביותר, יתן את התאורה הנחוצה מבלי שיראו גוף מסורבל מעט.
אישית אני פחות אוהבת עיטורים, לטעמי זה טרנד שנמאס די מהר. את יכולה לבחור צבע אחיד אחר שמשתלב עם צבע נוסף בשאר החלל או לקשט את המטבח באופן אחר - על ידי צבעי קירות ואביזרים בצבע.
כל שיש יתאים למטבח לבן, תלוי בטעמך ובאוירה הכללית הרצויה.
והפתרונות לפינה כולם יקרים יחסית ולא ממש משפרים את כמות האחסון. לכן אני מעדיפה מטבח מקבילים אם ניתן בשטח. מדף קבוע יכול לשמש לאחסון לא יומיומי.
ממליצה לך להתייעץ עם מעצבת בפגישה אחת או שתים שתעזור בחיבור כלל החומרים בהתחשב בסגנון שאת אוהבת וכל שאר הפריטים כולל פינת האוכל והסלון ומה שרואים מזויות ראיה שונות. זאת כיוון שהכל יכול להתאים לנתונים שנתת אבל כל בחירה תיתן תוצאה אחרת, אפשר לזרום עם גווני החום, אפשר להוסיף גוון שאת אוהבת (תכלת, ירקרק, סגול, צהוב...)
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 13 אוק 2013 06:29 #3

• or
  • or's Avatar
היי,
קודם כל תודה על התשובות המהירות.
1. האם גם אם אקח את הידיות אינטגרליות בצבע כסף מט ולא מבריק עדיין הכסוף הזה יבלוט ויתנגש עם הלבן שמנת והחום שאני מנסה ליצור? (את מוצרי החשמל במטבח אנחנו רוצים כן בצבע נירוסטה כזה כסוף וגם את הכיור - אז אולי זה משנה משהו).
2. אם נשים פס לדים הוא לא יבלוט ולא יראו את המנורות מלמטה? אנחנו שמים את הקלאפה בגובה 50 סמ מהשיש. אולי כדאי בגלל זה ספוטים?
3. בגלל שאין לנו מקום למכונות שונות/מיקסרים וכו חשוב לנו שיהיה את המדף קבוע אבל רצינו משהו משודרג יותר. איזה פרזול נותן את הכי הרבה מקום ואסתטיות?
אודה לתשובותיכם.
תודה רבה!!
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 13 אוק 2013 16:14 #4

הידיות יכולות להשתלב עם כלי החשמל, אין בעיה עם זה, פשוט לטעמי יוצרות מראה זול יותר של כלל המטבח. אגב, הבנתי שהן קיימות גם בלבן, טרם יצא לי להשתמש.
פס לדים הוא דקיק ונראה הכי פחות.
ניצול הפינה אפשרי על ידי 3 אופציות - קרוסלה, מג'יק קורנר ואפשר גם מגירות משולשות פינתיות. כל הפתרונות האלה משנים את מבנה המטבח כי יש צורך במרווח כדי לשלוף אותם ולכן אין חסכון משמעותי במקום ששווה את מחירם בעיני. מלבד זאת לא כ"כ נוח בשימוש, דברים נופלים במקומות נעלמים...חיקרי את הנושא בגוגל ותוכלי להגיע להחלטה. בהצלחה לך!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 13 אוק 2013 18:36 #5

• or
  • or's Avatar
היי
בעניין הידיות האינטגרליות בצבע לבן זה אפשרי שיצבעו אותן אל את לא מקבלת על זה אחריות. רק אם זה בצבע האמיתי שלו.
ובקלאפה שהיא 50סמ מעל השיש יראו את פס הלדים שמתחתיו את חושבת? כי ראיתי קלאפה מבוימת שראו את החגים וזה ממש סנוור ולא עשה הרגשה נעימה.
תודה רבה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 14 אוק 2013 05:51 #6

בשימוש רגיל בגובה הזה לא מסנוור, הארון מסתיר. אם תתמקמי מתחת ותתבונני אז מניחה שמעט כן... יכולה לבקש חירוץ מתחת לקלפה ולהשקיע את פס הלד בו אבל לא ממש משמעותי.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עיצוב המטבח 14 אוק 2013 07:05 #7

• or
  • or's Avatar
תודה רבה!!
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.160 seconds