שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התאמות צבעים למטבח לבן

התאמות צבעים למטבח לבן 08 דצמ 2013 12:33 #1

שלום,

הזמנתי מטבח פורמייקה לבן מבריק (לא לבן שלג)קוראים לו solid white 0131
הריצוף שלי הוא קבלן כי לא יכולנו לשדרג למעט את הגודל..
הוא מט, אופ וייט כהה יחסית.
בערך כזה: www.big-dil.com/shop/product-info.asp?ProductID=314
הבית לא הכי הכי מואר ולכן הלכתי על מטבח בהיר, מצד שני אני רוצה שיהיה חמים ולא משדר קרירות.
הציעו לי שלוש אופציות שמתאימות עם הריצוף:

שיש קיסר לבן2141

השניים האלו אותו צבע רק טקסטורה שונה - המליצו על 2220 כדי שלא יהיה "עמוס" ע הריצוף
שיש קיסר 2220
שיש קיסר 4220

מהלבן אני חוששת ללבן מידי..
והשניים האחרים נראים לי פשוטים מידי. אבל סביר שכן אלך עליהם..
שאלתי:
האם יפה?..
איזה חיפוי מתאים?
יש המלצה לעוד גוונים?
עריכה אחרונה: 08 דצמ 2013 19:22 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התאמות צבעים 08 דצמ 2013 19:22 #2

הי אביטל,

מטבח לבן פורמייקה ריצוף כזה ושיש מאחד הדגמים שציינת עשוי להראות לדעתי קצת אנמי ודהוי. במיוחד אם המטבח לא מואר.

אז אחד הדברים שאני חושב שכדאי לך לעשות בכל מקרה, הוא לתכנן תאורה טובה במטבח שתכניס קצת עניין ועומק. תאורה מרכזית, תאורה מעל משטחי העבודה ותאורת אווירה. זה יכול לעשות פלאים למטבח שלך וממש לשדרג אותו והמחיר של זה לא חייב להיות גבוה בכלל.

לגבי השיש, אני חושב ששווה לך לבדוק אופציה של גרניט. זה יוסיף טקסטורה ועניין למטבח וישדרג את המראה שלו.

במקרה ואת כן מוסיפה גרניט אז חיפוי הקיר צריך להיות מינורי יחסית כי גם כך הגרניט היא מאוד דומיננטית.

ואם את לא רוצה גרניט וכן את אחד הדגמים שציינת אז אני חושב שאת העניין את יכולה להוסיף דרך חיפוי הקיר.

...ובמיוחד מאחורי הכיריים.

אסביר, אם בכל המטבח את עושה נניח חיפוי קיר בצורת עליה קטנה עם השיש ומאחורי הכיריים את עושה משהו מיוחד, האזור הזה של הכיריים הופך לנקודת הפוקוס והעניין במטבח וייתן לו מיקוד.

אפשרות נוספת אם כל מה שכתבתי למעלה לא מתאים לך היא ללכת על קונטרסט גבוה בשיש. כלומר משהו בכיוון של אבן קיסר 2003 או 2003V (הדגם המחוספס). זה יקח את המטבח לכיוון מודרני.

מקווה שזה עוזר :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התאמות צבעים למטבח לבן 08 דצמ 2013 20:18 #3

שלום ותודה על המענה, אם כי הוא קצת מבאס :-(
אני מצרפת שתי תמונות של הבית, נסה להתרשם, הבית בבניה.
זה לא שהוא חשוך.. והריצוף לא מכוער. יש שם מקום ופוטנציאל למטבח מאוד יפה רק צריך לחשוב נכון.
אין לנו הרבה כסף לשיש מסוג יקר וכו'.

בנוגע לתאורה - וודאי שנלקח בחשבון, היתה מעורבת אדריכלית ששברה לנו את הקיר בכניסה - הנמיכה אותו.. כדי שיהיה אור מהסלון ולסלון מהחלון במטבח..
בקיצור, גם אם לא יהיה מיידי, תוכננו נקודות רבות לשם כך.

החלון שאתה רואה במטבח - מתחתיו בדיוק יש כיריים.
בקיר הנמוך בכניסה - משם ימשיך השיש לפינת ישיבה קטנה.

הייתי שמחה לקבל את דעתך לדבי צבעים.
אולי לשנות לשמנת? או להשאיר לבן וללכת על שיש אחר?
אשמח לקבל את התרשמותך.

תודה רבה.
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התאמות צבעים למטבח לבן 09 דצמ 2013 11:01 #4

עוד משהו,
הבוקר הלכתי לבחור חיפוי ושם הסכימו שזה קצת "מת".

החלפתי את השיש ל-4230 - שאותו רציתי מהתחלה.. אבל בחברת מטבחים אמרו לי שהוא ממש לא מתאים לריצוף.

בכל זאת כרגע זה הכיוון עם חיפוי לבן מבריק עם טקסטורה מעניינת - חתיכות גדולות. מצורפת תמונה.
אשמח לדעתכם!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התאמות צבעים למטבח לבן 10 דצמ 2013 18:31 #5

הי אביטל,

אני דווקא חושב ש-4230 הוא אופציה די טובה. הוא מעניין והוא יכניס קצת טוויסט למטבח.

לדעתי הוא כן מתאים לריצוף. כל הגוונים שאת הולכת עליהם הם גוונים נטרליים יחסית שכן משתלבים אחד עם השני. כולל השיש.

אני חושב שעניין נוסף את יכולה להכניס עם ידיות המטבח. רמז... ידיות ארוכות ומלבניות (לדעתי) לא נראות טוב והופכות את מראה המטבח לזול. נסי לחשוב על הידיות כאל תכשיט. זה אומנם משהו קטן אבל זה מוסיף המון למראה הכללי.

דרך אגב, מהתמונות המטבח באמת פחות חשוך ממה שדמיינתי אותו בהתחלה.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.144 seconds