שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התלבטות בין תוכניות מטבח

התלבטות בין תוכניות מטבח 29 ינו 2015 14:59 #1

שלום!
אני נעזרת רבות בפורום לקראת שיפוץ המטבח שלנו...
כמו כן לקחנו מעצבת אחלה שתעזור לנו בעיצוב.
הגענו למצב של 3 תוכניות עיקריות שאנחנו מאוד מתלבטים ביניהם.
הבעיה שמה שאני הכי אוהבת (כיור אחד מתחת לחלון כשלצידו מדיח)- לדעתה של המעצבת היא אופציה פחות עדיפה מכיוון שזה יוצר מצב של קצת פיצול שיש ומגירות יחסית לא רחבות לאחסון. הכי רחבות 68 ו-75.
לעומת זאת האופציה שהמעצבת חושבת כעדיפה (כיריים מתחת לחלון) נותנת מגירה של 100 וקצת. אני פחות אוהבת אותה גם כי מאוד חשוב לי שיש חלבי ארוך- מינימום130 וגם כי הכיורים צמודים - מה שאני לא כל כך אוהבת
אופציה שלישית היא מטבח מקבילים שעל פניו זה סבבה אך גם אני מפחדת שזה יראה צינורי וגם אני מרגישה שזה לא ניצול מירבי.
(בתוכנית מקבילים שהבאתי פה המקרר ליד היונקרס ע"מ לאפשר גישה ליונקרס אם יצטרך תיקון אך המעצבת אמרה שזה לא טוב- ולכן בשאר התוכניות יש שם את המכונות- האם מקרר שם באמת כל כך לא כדאי :S :oops: ???)

רק הערה- בפינה ימין למעלה יש יונקרס שיהיה מאחורי ארון אך חייבים אליו גישה ולכן אי אפשר להצמיד אליו שיש מקדימה. מהצד אפשר)

אשמח אם תוכלו לעזור לנו לבחור מה הכי טוב
או אולי בכלל להציע משהו אחר שלא חשבנו עליו...
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.138 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים