שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חזיתות מומלצות

חזיתות מומלצות 29 ספט 2016 16:00 #1

שלום וברכה.
מה עדיף, מטבח פולימר או צביעה בתנור? נגר אחד אמר לי שיש המון בעיות עם צביעה בתנור. רגישות לשריטות וכשצריך לשלוח את הדלת לתיקון צביעה אז הצבע לא יוצא בהכרח תואם לצבע המקורי. כי קשה לקבל בדיוק את אותו הגוון.
שאלה נוספת בעניין הסנדוויץ. אמר לי אותי הנגר שהיום כבר לא מייבאים סנדוויץ אדום איכותי וכבר עדיף להשתמש בסנדוויץ הלבן. האם זה נכון? האם בכל מקרה עדיף לקחת נגר שעובד עם האדום ולא עם הלבן?
יש להתחבר כדי להגיב.

חזיתות מומלצות 01 אוק 2016 01:37 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי ישי
באיזה סגנון מטבח אתה מעוניין?
אם זה מטבח מודרני, והעמידות בעדיפות גבוהה, יש חומרים עמידים יותר וטובים יותר מצבע או פולימר.
אם מדובר במטבח כפרי, אכן הבחירה היא בין צבע לפולימר.
היתרון של הפולימר על פני הצבע הוא בעמידות יחסית גבוהה יותר בפני מכות (הוא גם שריט), בדרך כלל המחיר זול יותר מצבע, ובעובדה שבהחלפת חזית אין חשש משינויי גוון.
עיקר הבעיה והחששות עם פולימר זו הרגישות שלו באזורים חמים/רטובים.
קולגות רבות שלי מספרות שלקוחות שלהן שעשו מטבח פולימר מרוצים במשך שנים.
חשוב לוודא שאתם מקבלים חזיתות פולימר מאיכות טובה וממפעל מתמחה (לדוגמה פורמקס, אורצ'רד או בלורן), עם אחריות, וחשוב להקפיד על הנחיות החברה בנוגע לייצור המטבח, לתכנון בהתאם למגבלות החומר, ולתחזוקה בהתאם להוראות.

לגבי הסנדוויץ:
בעבר לוחות הסנדוויץ בארץ בוצעו מעץ אדום בשם "אוקומה", שנכרת מיערות טבעיים.
כיום רב הסנדוויץ בארץ - למעט בירץ' (ליבנה) - מיוצרים בסין, מיערות תעשייתיים.
אין אוקומה בסין, וסנדוויץ' 'אדום' מיוצר מעצים אדומים אחרים - שחזקים פחות מאשר הלבנים, או שמדובר בעץ צבוע באדום.
גם בסנדוויץ' אדום וגם בלבן, יש איכויות שונות של הלוחות -
מה שחשוב בסנדוויץ' זה לבדוק את מספר השכבות שלו (9-11), את צפיפות החומר (שלא יהיו 'חורים') ואת ההומוגניות שלו והאחידות שלו לאורך כל הלוח (עובי זהה בכל נקודה בלוח)
מומלץ שיהיה מצופה בפורמייקה משני צידיו ולא רק מצד אחד, כדי למנוע עיוות של הלוח ולהגן מפני לחות.

חג שמח!
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.

חזיתות מומלצות 01 אוק 2016 22:38 #3

תודה רבה על תשובתך המפורטת.
אנחנו בהחלט בעניין המטבח הכפרי. אני מבין ממה שכתבת שצבע יותר מהווה סיכון גם מבחינת הגוון. נכון?
ומה לגבי עמידות חזיתות מעץ אלון?
שאלה נוספת מה לגבי אותו סגנון ארונות אבל לאמבטיה. מבחינת הגוף האם עץ אלון מלא הוא עמיד לתנאי חדר כזה? ומה לגבי החזיתות? עדיף צבע או פולימר או גם עץ מלא? איך הפולימר מחברה איכותית בתנאי לחות של חדרי אמבטיה?
יש להתחבר כדי להגיב.

חזיתות מומלצות 02 אוק 2016 17:44 #4

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
שלא תבין לא נכון, צבע הוא האופציה ה'אותנטית', ופולימר הוא חיקוי... העניין הוא שנראה שמאוד חשובה לכם העמידות,
ולכן אני מציעה מה שהתרשמתי שנכון עבורכם. מי שבוחר מטבח צבע צריך לקחת בחשבון את ההתיישנות שלו, ולאהוב את זה. זה חלק מתכונות החומר.
בהמשך ישיר, עץ מלא דוגמת אלון הוא חומר טבעי, שמתיישן ומשתנה עם הזמן, הוא לא פשוט לניקוי כמו פורמייקה, והוא הרבה יותר יקר. זה גם נותן אופי שונה לחלוטין של המטבח, ואם אתם רוצים מטבח בצבע (לבן, שמנת או כתום זה לא משנה) אז לא צובעים עץ מלא (גם חבל עליו). מי שאוהב את המראה של עץ מלא צריך לאהוב אותו על כל תכונותיו, בדיוק כמו צבע.

ארון אמבטיה נפגע פחות מאשר ארונות מטבח כי אופי הפעילות בחדר שונה.
לגבי התאמה של פולימר לחדרי אמבטיה הייתי בודקת ישירות מול החברה ומוודאה שנותנים אחריות.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.

חזיתות מומלצות 04 אוק 2016 19:51 #5

תודה רבה על כל מענה שאתם משקיעים מזמנכם לענות על כל פניה ובקשה. עוד לא פגשתי אתר עם אנשי מקצוע כל כך אדיבים ומועילים כמו האתר שלכם אז באמת קודם כל צריך להכיר טובה ולומר תודה.
אני מניח שאם בעתיד המראה הישן של הצבע מציק, אפשר לצבוע שוב. רק שזה סיפור יקר. אני רק מקווה שפולימר יכול להחזיק מעמד שנים רבות.
רציתי לדעת לגבי שולחן(אי) מעץ אלון. מה ההבדל בין פורניר בוצ'ר ואלון מבוקע? מבחינת איכות , מראה ומידת פגיעות?
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.203 seconds