שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 10 פבר 2018 16:20 #1

אנחנו זוג + 4 ילדים (5-14)
אנחנו לפני שיפוץ נרחב בדירה בתכנון החלפת המטבח (מצורף שרטוט המטבח) יש לנו תכנון של המטבח ונשמח לעזרה תובנות או עצות מבעלי ניסיון .
השאלות :
1. הקלפה מעל הכיור באורך 2מ האם לעשות קלפה אחת או 2 (גם מבחינת עלויות ונוחות)?
2. האם מתקן יבוש כלים בקלפה הוא פרקטי??.
3. מה עומק וגובה הקלפה שממומלצת ?
4. מתוכנן אי עם מקומות ישיבה 0.95*130 מ (בגלל חוסר במקום 4 מקומות ישיבה)
5. בצמוד למזווה ארון בעומק 0.35 מ בגלל בליטה בקיר (מתוכנן מדפים בגלל העומק ) האם יש רעיון אחר?
6. מבחינת מוצרי חשמל האם להשאיר 1 מ רוחב למקרר זה בסדר ? תנור בילדאין סטנדרטי .
7. לוקחים בחשבון כיור 80 ס"מ
8. האם להחליף מקום בין המגירות למדיח כך שיצא מצידו הימני של הכיור (אנחנו ימניים ,מצד שני המשטח מצידו השמאלי של הכיור גדל ל 80ס"מ)
9. בתכנון נשארת מגירת בקבוקים ברוחב 20 ס"מ האם סביר???
10. האם למקם פח בארון הכיור או לפנות לו מקום מתחת לאי?
11. האם זה נכון שעדיף לתכנן מידות בכפולות של 15 ס"מ בגלל מידות הפלטה של הסנדביץ?
12. ושאלה אחרונה סנדביץ אדום או בירצ' ???

מצרפת שרטוט מבנה המטבח ושרטוט של תכנון מטבח .

תודה מראש על העזרה .
נורית ומאיר
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 09:06 #2

מאיר יקרה? אשמח לנסות לעזור, אך השרטוטים מאד לא ברורים והפוכים, קשה עד בלתי אפשרי להבחין מה קורה. עלי לראות שרטוט כללי במבט על של הדירה, ובנפרד של מבנה המטבח כדי לענות לך. בכל מקרה מאד ממליצה, בוודאי במסגרת שיפוץ נרחב, להעזר במעצבת, לפחות בתכנון, יש לפניכם הרבה מאד החלטות גדולות וקטנות, התשובות כאן לא יספיקו לביצוע מדוייק ונכון לנתוני הדירה ולצרכים שלכם.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 09:55 #3

בוקר טוב סורנה .
כמובן בשיפוץ לקחנו אדריכלית שמלווה אותנו .
אני אוהב לעשות שעורי בית לפני עבודה גדולה ולכן אשמח לעשות סדר בראש .
מצרף שרטוט כללי של הדירה .
תודה מאיר
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 13:44 #4

היי מאיר, או קיי כך אני מבינה קצת יותר מה קורה. שאלותיך מאד ספציפיות ואנסה לענות על חלקן, אבל בגדול אני לא אוהבת את התכנון הכללי - הגוש הגדול של המקרר והארונות הגבוהים שחוסם את המטבח, הדלפק המוסתר בעומק המטבח, משהו מאד סגור ביחס לבית ולא באופן נעים לתחושתי. גם חוסם את החלון הגדול. והתשובות:
- עדיף 2 קלפות, לנוחות תפעול.
- בהחלט
- עומק ארונות גבוהים הוא 30 ס"מ
- רעיונות לגוש הגבוה יש לבדוק בשרטוט והדמיה, כאמור לא מוצא חן בעיני המיקום הזה, אלא אם יש סיבה שלא ברורה לי
- כדאי לדייק במרחב למקרר, להחליט על מקרר בטרם הזמנת המטבח
- מיקום המדיח ביחס לכיור לא משמעותי, מתרגלים כך וכך, אלא אם יש העדפה אישית חד משמעית
- כל ארון ברוחב חיצוני של 20, הנטו שלו קטן יותר, לא מומלץ
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 19:56 #5

שלום שוב .
כשבאנו לתכנן את המטבח הנתון שאיתו אנו אמורים לעבוד הוא שהקיר בצורת ר שתקוע בין המעברים למטבח הינו קיר תומך שלא ניתן להוריד אותו (הורדה שלו כרוכה בעלויות גבוהות מאוד) .כמו כן בגלל שזה גם המעבר גם לגינה רוצים להשאיר את 2 המעברים (מימינו ושמאלו של ה ר ) במעבר הרחב יותר למטבח גובה המפתח כ 1.80מ בגלל אותה בעיה של קיר תומך אשר (שוב ההורדה שלו כרוכה בעלויות גבוהות מאוד).
תודה מאיר
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 20:40 #6

אני רואה בתכנית בסימון בטון חלק ר' בסוף הארונות הנמוכים ובממ"ד, אתה אומר שהקיר העבה ביניהם הוא קיר בטון? ואליו המעצבת שלכם הצמידה נישה לגבוהים?
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 11 פבר 2018 21:45 #7

הקטעים האדומים מסמנים קירות תומכים ,הקו הירוק מסמן קורה מעל פתח המעבר שנוצר למטבח בגובה כ 1.80.
הקו הצהוב זה פיר שרץ מהקומה התחתונה עד לעליונה .
יש להתחבר כדי להגיב.

עזרה גדולה בתכנון מטבח לפני שיפוץ. 12 פבר 2018 08:48 #8

נתונים מאתגרים, אין ספק. אם כך, המבנה של המטבח הוא פתרון הולם, מלבד גובה הפתח שהוא 1.80, שהוא גובה לא סביר.
הייתי משקיעה בטיפול בו, בעזרת קונסטרוקטור כמובן, לבדיקת אופציה של הגבהה בעזרת רלס פלדה לגובה של לפחות 2.10 - 2 מ', כמו פתח דלת סטנדרטי, או תחליף אחר.
הייתי חוסכת בכל דבר אחר ולא בכך. בהצלחה רבה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.179 seconds