שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: תריס מעל המקרר

תריס מעל המקרר 09 מאי 2018 17:57 #1

היי עומרי,

סגרתי מטבח אצל נגר ואני מרגישה שכל דבר שבקשתי הוא חיפש דרך להגיד לי לא או להוריד אותי מזה. הבעיה היא שאני לא יכולה לבטל כי נתתי מקדמה.
יש לי במטבח פס של 3.9 מטר. מתוכם 1.6 להולך לבילד אין. שמתי לב שמשאירים גובה למקרר של 1.86 ובמידה ואני רוכשת מקרר של 1.8 נשאר שם 6 סנטימטר רווח.
ביקשתי מהם לעלות את גובה התנור לגובה השיש ולהקטין את גובה הקלפה שכרגע היא 50 סנטימטר ואז ליצור תריס של 15 סנטימטר בערך.
התגובה שלהם הייתה כי לא ניתן לעשות קלפה בטריקה שקטה למיקרוגל בגובה 40 סנטימטר וחייב שזה יהיה 50 סנטימטר.
כמו כן הם נתנו לי מלא סיבות למה לא ואני הייתי חסרת אונים כי לא ידעתי האם זה נכון מה שהם אומרים או לא. וראיתי שאצל חברה שלי יש תריס ונראה שהקלפה שלה קטנה יחסית.
מצרפת הדמיה של המטבח.

שאלה נוספת, יש לי אי באורך 2.6 ורוחב מטר. הכריים יהיו על האי ובהתחלה היה אמור להיות מצד אחד עומק 60 למגירות ומצד שני עומק 40 לישיבה. הם שינו את זה ל 30 סנטימטר מהסיבה שהכריים יהיו עליו. האם לדעתך זה מספיק מקום לרגליים?

תודה מראש,
רוסלין
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

תריס מעל המקרר 12 מאי 2018 10:21 #2

ראשית נגר הוא איש ביצוע, לא מתכנן. לרוב, בהזמנת מטבח אצל נגר יש גמישות רבה מאד בגודל היחידות, לעומת חברות מטבחים שעובדות עם מודולים מוגבלים.
נשמע שהנגר שבחרת גם מתכנן מה שמתחשק לו וגם רוצה לחסוך ופחות להתאמץ לתפור את המטבח במדוייק לצרכים ולנתוני אצלך. או שאני טועה ויכול להיות שהוא צודק בהחלטות שלו ורק הסבריו לכך שטחיים, אין לי את הנתונים לשפוט חד משמעית.
30 ס"מ מספיק לישיבה, זה נכון.
כדי לדייק בהזמנת המטבח, עליך להחליט איזה מקרר לרכוש ולהשתמש במפרט הטכני של המקרר הזה למרווחים הנחוצים מהארון.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.174 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280