שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: החלפת דלתות במטבח חדש

החלפת דלתות במטבח חדש 17 פבר 2012 16:11 #1

רכשנוחדשה כשמו דירה חדשה ובה מטבח בן חמש שנים מחברת מטבחים ידועה וטובה הבעיה היא שהמטבח הוא בצבע ונגה ואני בפירוש מעדיפה מטבחים בהירים. מאחר ואיננו רוצים להחליף את כל המטבח בשל עלויות גבוהות והרי גם מדובר במטבח חדיש מבחינת הפרזול ים ומנגנוני המגירות חשבנו להחליף את הדלתות בלבד - השאלה היא מה ניתן לעשות עם הקנט בארונות שגם הוא מן הסתם בצבע ונגה? הא ניתן להחליף את הקנט ידנית באופן שיהיה מקצועי כפי שנעשה במפעל? האם ישנו פתרון מקצועי ואיכותי לבעיה זו?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 17 פבר 2012 21:35 #2

הי רחל,

עד כמה שאני יודע לא ניתן להחליף או להדביק קנט מעל הקנט הקיים כך שיראה מקצועי ומהוקצע כמו מטבח חדש היוצא מנגריה.

בנגריות משתמשים במכונות הדבקת קנטים (לעיתים משוכללות למדי ולעיתים מאוד פשוטות להחריד), אך בכל מקרה עושים זאת כאשר ארונות המטבח אינם מורכבים.

כך או כך...

יצא לך לראות פעם מטבח עם חזיתות לבנות וקנטים כהים?

אני ראיתי כמה כאלה ואני יכול לומר לך שזה כמעט ולא מובן. המרווח בין חזיתות סמוכות הוא 2-3ממ' ועובי חזיתות הוא כ-17ממ' כך שרק אם עומדים ממש ממול רואים שצבע הקנטים שונה.

אבקש גם ממיטל ללוז (נציגת נגריה שעונה כאן לעיתים) לענות על השאלה שלך. ייתכן שלהם יהיה פתרון שאני לא מודע אליו (ואז אשמח לדעת).

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 18 פבר 2012 05:36 #3

תודה על המענה המהיר. אתה צודק שהקנטים לא עבים אבל בכל זאת הניגודיות תהיה כל כך גדולה (ונגה לעומת לבן או שמנת) כך שאשמח לדעת האם ישנו פתרון מקצועי להחלפת הקנטים והאם זה כדאי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 18 פבר 2012 20:13 #4

הי רחל,
ראשית, אני רוצה להסב את תשומת ליבך לכך שיתכן שאת יכולה רק לצבוע את החזיתות ולא להחליף אותן.
(במקרה שאת רוצה צביעה ולא פורמייקה)

ולעניין הקאנטים - מה שאפשר לעשות זה לצבוע אותם בצבע בהיר שיהיה תואם לצבע של החזיתות (ובמקרה של פורמייקה דומה).
אם תכתבי את אזור מגורייך, אנסה לבדוק האם יש משהו שאני מכירה שיכול/ה לעזור לך בכך.

שבוע טוב!

מיטל
מיטל זהר ללוז -
מנהלת שיווק, מכירות וקשרי לקוחות.
גיל ללוז, חרש עץ
נגרייה לעבודות עץ בהזמנה אישית.

054-6843400
פייסבוק: גיל ללוז, חרש עץ

את המטבח שלנו אנו מחליפים בממוצע...
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 18 פבר 2012 20:44 #5

הרעיון של צביעת הדלתות בהחלט מעניין . האם זה אפשרי בכל סוג דלת, נראה לי שהמטבח הזה הוא מפורניר.
לגבי הקנטים- האם צביעה של הקנטים היא עמידה ? האם זה יראה איכותי? באיזה צבע/טכניקה משתמשים? החשש הוא שבסופו של תהליך אפגע במראה המטבח שהוא כאמור חדש למדי ואיכותי... מאד אודה אם תוכלי להפנותו אותי למישהו שעוסק בכך ולשאלתך אנו מתגוררים בקרית אונו.
תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 19 פבר 2012 06:36 #6

היי רחל,
עוד כיוון לבדיקה, לפני שניגשת לצביעה או החלפת דלתות. שווה לבחון את כל החלל, לראות אם אפשר להבהיר ו"להאיר" באמצעים אחרים. אם מבנה המטבח מתאים לכם, אולי כדאי לשנות רק חלק ממנו (קלפות, דלפק, ארונות גבוהים?), להוסיף ריהוט בהיר, אבזור ותאורה. חלק מטבח קטן יותר, כהה, יכול להשתלב יפה עם שולחן אוכל וכסאות בשמנת ועץ בהיר, כלי חשמל מנירוסטה\לבן. מעניין גם איזה משטח עבודה יש אצלך, האם בהיר או כהה, וגם מה גוון חיפוי הקיר.
בקיצור, הכוונה היא לבחון את כל התמונה ולדאוג למראה כללי בהיר יותר - בחשיבה הכוללת הזו, ההחלטה יותר מבוססת.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 19 פבר 2012 07:45 #7

תודה רבה על ההתייחסות והרעיונות המעניינים.
במטבח ישנה קלפה מזכוכית, החיפוי על הקיר הוא זכוכית גם כן אותו בכוונתנו להחליף לאבנים בהירות. השיש הוא קיסר לבן. אנו שוקלים להוסיף אי למטבח- האם על פי דעתך המקצועית יהיה מתאים להוסיף אי בצבע שונה מוונגה? זה לא יראה לא שייך? מה יכול להתאים?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 19 פבר 2012 13:37 #8

עכשיו התמונה קצת יותר עשירה בפרטים. אבנים בהירות, קלפת זכוכית, משטח לבן - ומטבח בהיר? הרבה סוגים של חומרים בגוונים קרובים אך לא זהים. אממ... עשוי להיות קצת אנמי ואולי לא מחובר. אני בעד איזה קונטרסט.
בעניין האי - זה פריט שנמצא לרוב בחיבור בין המטבח לשאר החלל, אז בהחלט אפשר לשקול חומר אחר שמתחבר באופן מוצלח עם החלק האחר של החדר, לאו דווקא זהה למטבח עצמו. הבחירה תלויה בגווני הריהוט שיש לכם.
אם נשארים עם גוף מטבח וונגה, אז עשוי להתאים אי לבן, בגוון זהה למשטח. אפשר לחבר אותו למטבח גם עם פריטים קטנים - מגש גדול מעץ וונגה לפירות למשל,
פלייסמייטס (אין מילה בעברית?!) במבוק כהה וכד'.

בהחלטה על סוגי חומר וגוונים כדאי גם לחשוב על הסגנון הכללי הרצוי לכם, בכיוון המודרני הנקי או יותר כפרי ובייתי. חיפוי זכוכית מתחבר יותר לראשון, זה גם חיפוי יקר יחסית ונוח מאד לתחזוקה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 19 פבר 2012 14:01 #9

תודה על הרעיונות והעצות בהחלט נחשוב על זה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: החלפת דלתות במטבח חדש 19 פבר 2012 19:36 #10

רחל,

אם את מהאזור של מיטל, אולי נסי לבקש ממנה דוגמא לקנט צבוע. כך תוכלי לראות בעצמך את האיכות הצביעה ואפילו לבדוק עד כמה היא עמידה.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.166 seconds