שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: התייעצות בנוגע לאי במטבח

התייעצות בנוגע לאי במטבח 08 אוג 2013 10:16 #1

שלום
מטבח מקבלן ששדרגתי, 2.65*3.55 במקור, אני המשכתי עם קו הארונות בעוד כמטר וביטלתי את הקיר שמופיע בתוכנית המקורית מצ"ב תוכנית חלל המטבח וסלון ,והדמיית המטבח
החלום שלי זה אי במטבח ,שאלתי
1.האם זה אפשרי במטבח צר כזה , אולי אפשר ליצור אי קטן יותר מהסטנדרט? אנחנו 4 נפשות בבית.
שאלה נוספת לגבי גוון שיש וחיפוי :
בחרתי פורמייקה מבריקה של דורופל בצבע נס קפה 1343
קלפה זכוכית שמנת , הריצפה בג' מבריק שאלתי
מה יותר מתאים שיש 3141 , או 4220
תודה.
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 09 אוג 2013 05:11 #2

היי חגית,
לפי נתוני התכנית הייתי בוחנת תכנון של דלפק שצידו האחד מתייחס למטבח והשני משמש לכניסה - יתרון כפול שהוא גם שימושי ועושה כניסה יותר הדרגתית ולא ישר לתוך המטבח. האם זה יספק אותך כאי??
חוץ מזה אם הארכת את גוף המטבח, איפה תכננת למקם פינת אוכל?
בעניין הגוונים קשה לי לעזור בפורמט הזה אבל הצבעים שציינת הם נייטרליים ומתאימים לכל בחירה, עניין של טעם אבל צריך לראות את הגוונים זה לצד זה כי מדובר בהרבה סוגי בז' יחד.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 09 אוג 2013 06:51 #3

לא כל כך הבנתי את תכנון האי ,תוכלי לפרט יותר אשמח מאוד.
לגבי גוון השיש השאלה האם ללכת על שיש בהיר לתת קונטרס, או להמשיך את באותו הגוון של הפורמייקה .
תודה .
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 09 אוג 2013 06:57 #4

ולגבי פינת האוכל , נאלצתי לבטל אותה על חשבון מטבח גדול יותר
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 10 אוג 2013 09:54 #5

את האי (או חצי אי) צריך לתכנן כרהיט שנותן תשובה גם לשידת כניסה וגם למטבח כדלפק, קצת יותר ברור?
אם מדובר בדירת משפחה, לא ברור לי כיצד תסתדרו בלי שולחן אוכל, אי לא נותן תשובה לעניין הזה בפרט בשטח קטן בו הוא לא יכול להיות רחב.
לגבי הגוונים - יכול להיות יפה גוון הרמוני עם מה שקיים או קונטרסטי, תלוי בטעם ובמה שקורה מסביב, אין לי על מה להסתמך בתשובה חד משמעית.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 10 אוג 2013 11:59 #6

תודה , הבנתי על מה מדובר אני מנסה לדמיין את זה , אולי יש לך תמונה של דבר דומה שייתן לי רעיון להמשך? למרות שחשבתי על בניית שלושה עמודי גבס בכניסה שגם ייצרו מעין הפרדה למטבח ובנוסף אוכל להצמיד אליהם דלפק .
בקשר לפינת האוכל, הדירה מוקפת במרפסת שהחלק המקורה שלה הוא ביציאה מהסלון ,שם כמובן יהיה שולחן אירוח די גדול , לכן חשבתי שברגע שאצטרך לארח אוכל להשתמש משולחן זה ובעוד שולחן מתקפל שכיום כל משפחה משתמשת בו לאירוח , כך אוכל לנצל את החלל של הסלון במקום להציב פינת אוכל שבדרך כלל לא תהיה בשימוש ,אלא בחג או בארועים.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 10 אוג 2013 18:37 #7

הייתי מעדיפה תכנון נגרות שיאפשר לך מיקום פריטים בכניסה לבית, מהסוג שיוצר בלגן לרוב על השולחן הקרוב אם אין לו סידור קבוע. נראה לי מוצלח ושימושי יותר מחלוקת גבס. אין לי תמונה לצערי.
התכנון שלך לשולחן אוכל נשמע לי הגיוני, בסדר גמור.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 10 אוג 2013 19:04 #8

תודה רבה ,עזרת לי מאוד ,חשבתי בדיוק על להביא נגר ברגע שהמטבח יורכב.
רק אם תוכלי לכוון אותי בגוון שיש וחיפוי , אם קיסר 3141 , על איזה חיפוי אפשר ללכת ,ברצוני להוסיף מעט צבעוניות בחיפוי כמו תכלת ואדום ,מה דעתך ? מוצרי החשמל נירוסטה , תמי 4 ומיקסר בצבע אדום.
ושאלה אחרונה , אם גוון השיש בהיר מה עדיף בצבע הכיריים לבן או שחור ?
ושוב תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 11 אוג 2013 04:23 #9

היי חגית,
ממליצה לתכנן את הפריט שמפריד את המטבח והכניסה או הסלון לפני סגירת תכנון המטבח הסופי - כלומר לא בטור אלא במקביל... ולא להזמין נגר רק לאחר התקנת המטבח. זאת משום שיש לכך משמעות בעיצוב ובחיבור של כל האזור הציבורי ולכן גם משמעות בבחירות של המטבח. גם בעניין הצבעים והחומרים יש לחשוב, בחיפוי למשל, איך הצבע מתחבר לשאר הסלון, צבעי קירות, רהיטים ואביזרים.
תכלת זה צבע נהדר, יש המון גוונים ומרקמים ואיך מתחבר כאמור לשאר הדברים בכל החלל הציבורי.
כיריים בלבן יתאימו יותר למשטח בהיר, זאת בהנחה שתרצי שיבלטו פחות. גם נירוסטה שתתאים לשאר מוצרי החשמל - פרקטית עדיף שחור שקל יותר לתחזק.
אני לא מציעה לך להסתמך על שמות של צבעים באינטרנט אלא לראות את כל החומרים יחד בפועל, לחשוב מה רואים מהסלון ואם לא מתנגש עם צבעים אחרים בחלל.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות בנוגע לאי במטבח 11 אוג 2013 05:51 #10

הדירה היא מקבלן שכרגע בשלבי סיום , בינתיים אני לא יודעת איך יראה הסלון מבחינת ריהוט ,צבע קירות ,את הכל נקנה בהמשך כאשר ניכנס לדירה ,לכן כרגע אני מתמקדת במטבח ,הנתונים שיש לי כרגע שהריצפה גרניט פורצלן מבריק בצבע בג' וגם בחדרים הרטובים הגוונים הם בג' ולבן .
המטבח כבר הוזמן מחברת מטבחים והצבע של הפורמייקה נבחר ,שלחתי לך בדיון הראשון את הדמיית המטבח ,וצבע הפורמייקה .מה שנשאר לבחור את השיש והחיפויים . אם תוכלי להסתכל שוב על הדמיית המטבח ,מקווה שזה בסדר.אם יש לך הערות בבקשה תתייחסי.
תודה :)
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.184 seconds