שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: תכנון מטבח

תכנון מטבח 17 יונ 2012 13:02 #1

:blink:
שלום עומרי,
אתר מרשים ומחכים ביותר.
גיליתי אותו קצת מאוחר מדי כי כבר סגרתי חוזה עם מעצבת, אבל אני מרגישה שהעסק קצת תקוע, לפחות מבחינתי.
אני זקוקה לעזרה:
אנחנו עומדים לפני שיפוץ. מעבר לכך שהגיע הזמן לרענן את הריצוף וכו', הסיבה העיקרית לשיפוץ היא הרחבת המטבח. לאחר הרבה לבטים וסקיצות שונות החלטנו על הגדלה של הבית והעברת המטבח לאיזור המוגדל, אך מטבע הדברים יש מגבלות של עמוד וקירות. בנקודה הזאת אני תקועה כי אני מרגישה שמצד אחד שטח המטבח ממש ענק (בערך 5*6 מ'), ומצד שני אין לי בו מקום מספיק מרווח הן לאיחסון והן לעבודה (שיש, כיורים, מכשירי חשמל), כלומר ההבדל בין המטבח הקיים למטבח המתוכנן לא יתן לי הרבה, למרות ששטח המטבח גדל משמעותית. זה ממש מתסכל!!!! ואני זקוקה לעזרה!!
כמו כן חשוב לי לציין שעדיין לא בחרנו נגר ו/או חברת מטבחים, אך כבר ביקרתי אצל מס' נגרים וכן במס' חברות (אניס, זיו, טופז, סוס עץ) ואני יודעת שאני רוצה מטבח אנגלי.
לכן באותה הזדמנות אשמח לשמוע על מחירים וכו' של הנגריה שמפורסמת כאן באתר.
המון תודה!!
תמר
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 17 יונ 2012 13:24 #2

הי תמר,

איך יכול להיות ששטח המטבח גדל משמעותית אבל נפח האחסון וגודל משטח העבודה לא??

האם את יכולה לצרף שרטוט של המקום למטבח כדי שאוכל להבין טוב יותר מה המגבלות?

לגבי הנגריה - כדי לתת לך הצעת מחיר אנחנו צריכים לשבת איתך וממש לנתח את תכנית המטבח. אין שום משמעות להצעת מחיר בעל-פה כי צריך לראות כמה מגירות יש, כמה ארונות גבוהים, כמה קלפות ודברים נוספים.

אני יכול לנסות להמשיך לעזור לך מכאן ואת יותר ממוזמנת להעלות את שרטוט המטבח או המקום כמו שכתבתי קודם, אבל חשוב שתדעי שבסופו של דבר היכולת שלי לעזור דרך הפורום היא מוגבלת.

אם את רוצה עזרה בתכנון המטבח ממש לעומק והצעת מחיר מהנגריה אנחנו צריכים להיפגש. אני מזמין אותך לקרוא את העמוד הנמצא בחתימה שלי כאן למטה 'גלו את הסוד למטבח המושלם'.

ובינתיים אני מחכה שתעלי את השרטוטים שלך :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 17 יונ 2012 19:56 #3

File Attachment:

שם קובץ: A-3-1-300.pdf
גודל קובץ:117 KB

File Attachment:

שם קובץ: A-3-1-300.pdf
גודל קובץ:117 KB

תודה עומרי!
אני מצרפת שרטוט שיש בו 3 או 4 אופציות להעמדה של המטבח, ובעמוד האחרון יש את השירטוט הריק של הבית וההרחבה שלו. (הקירות של הבית הקיים באפור, והקירות החדשים בשחור. ההרחבה נמצאת באיזור הימני-עליון של השרטוט.
לגבי שאלתך - אמנם שטח האיחסון יגדל כנראה בצורה די משמעותית אך שטח העבודה (שיש) לא יגדל כ"כ בסופו של דבר כי חשוב לי שתהיה פינת אוכל בתוך המטבח ומכיוון שיש עמודים שיוותרו לאחר הריסת הקירות הקיימים, וכן הכניסה למטבח תהיה אפשרית רק מכיוון אחד, לא נותרות אפשרויות רבות להעמדה של המטבח ובכל אפשרות אין לי מספיק שיש כמו שהייתי רוצה. (היום יש לי 2.5*4.2*2, סה"כ כ 8.5 מ"ר, והייתי רוצה להגדיל לפחות ב 2 מ"ר).
שאלה נוספת: במידה וארצה הצעת מחיר מהנגריה, אני מבינה שחשוב שניפגש. כפי שציינתי, כבר חתמתי חוזה עם מעצבת פנים לצורך תכנון המטבח. מה תהיה אם כן צורת העבודה המשותפת, אם בכלל?
שוב המון תודה,
תמר
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 17 יונ 2012 19:57 #4

סליחה בטעות טענתי את התוכניות פעמיים...
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 18 יונ 2012 14:12 #5

הי תמר,

אני מבין עכשיו את העניין.

האמת היא שהתכנון של המטבח שלך נראה לי די מורכב. בסך הכל מדובר בחלל די גדול אבל העמוד הזה באמצע ממש תקוע...

בכל התכניות שראיתי אצלך שטח השיש לא קטן בכלל. את בעצם אומרת שאת רוצה יותר שטח שיש ממה שמשורטט??

המקרר בכל התכניות נמצא תמיד ביחידה נפרדת לכיוון פינת האוכל והסלון נכון? אם כן זה נראה לי די בעייתי. מבחינת מרחקים נכונים למשולש עבודה נוח הוא נמצא ממש מעבר להרי החושך... וצריך לצאת למסע כדי להגיע לתוכנו. נסי לדמיין איך תהיה עבודה במטבח כזה. די מעייפת.

לדעתי צריך לתכנן נכון יותר ובאופן פרקטי יותר את משולש העבודה ובעצם את שני משולשי העבודה (יש לך שני כיורים) כך שהמרחקים יהיו סבירים יותר ולא תצטרכי להקיף את העמוד בזמן העבודה השוטפת במטבח.

עם זאת חשוב שתביני שאיפה שהוא צריך להתפשר. לא ניתן להזיז את העמוד והשטח הוא בסופו של דבר מוגבל.

אם כבר חתמת על חוזה מול מעצבת כדי שתתכנן לך את המטבח אז את יכולה להיפגש רק עם הנגריה. אבל את צריכה שתהיה לך תכנית כדי שהם יוכלו לתת לך הצעת מחיר. אני לא אוכל להיות מעורב בתהליך מעבר למה שקורה בפורום.

את יכולה לדבר עם מיטל מהנגריה - 054-6843400.

עמרי

עריכה אחרונה: 18 יונ 2012 14:13 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 19 יונ 2012 04:37 #6

שלום עמרי,
תודה רבה על עזרתך!
האם יש לך רעיון אחר למיקום של המקרר?
לא הצלחנו למצוא אופציה שלא תחסום את הכניסה בזמן שהילדים בוהים מול דלתות פתוחות...
אגב מיטל כבר יצרה איתי קשר בנוגע לפגישה ראשונית.
שוב המון תודה על הכל!
תמר
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: תכנון מטבח 19 יונ 2012 12:11 #7

הי תמר,

(דרך אגב, שם מקסים! לבת שלי יש אותו השם :))

אני הייתי בודק שתי אופציות למיקום של המקרר והתנורים.

האחת, שנראית לי פחות טובה (אבל צריך לבדוק זאת לעומק), היא למקם את התנורים והמקרר על ההקיר השמאלי של המטבח.

השניה, היא למקם את התנורים והמקרר על הקיר הימני של המטבח סמוך לחלק התחתון שלו (לפי השרטוט). על-פני האופציה הזו נראית לי יותר טובה אבל שוב, צריך לבדוק את העניין לעומק.

מעבר לכך, אני הייתי עושה מאמץ ומתמקד בלנסות לשלב את העמוד עם האי באופן דקורטיבי.

כרגע זה נראה לי הכי נכון, אחרת העמוד באמצע ממש מפריע.

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.153 seconds