שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חיפוי למטבח

חיפוי למטבח 09 דצמ 2012 08:56 #1

היי!

בחרתי חיפוי כמצורף בתמונה. מפרט כלשהו שמצאתי עליו-Structured-rustic, Matt surface, Monocalibre. אם זה אומר משהו..

האם הוא מתאים למטבח שלי (לבן מט משי, מסגרת בולטת, אי באמצע שמתוכנן עליו בוצ'ר...)
מצרפת גם תוכנית מטבח, משטח עבודה שבחרנו (2220), ופס דק ולא מאד משקף של הריצוף (חלק עליון של תמונת השיש ותמונה של הריצוף האמיתי בבית, לא מאד נקי שם עכשיו...).

האם הוא מתאים בצבעים ובסגנון?
האם הוא יחסית קל לניקוי? הבנתי שאבן טבעית מאד קשה לנקות, זה אמור להיות קרמיקה (גרניט פורצלן?). לא מחפשת קלות כמו חיפוי זכוכית שקרה מאד לטעמי במטבח כפרי סטייל או לעלות עם השיש (מזכיר לי קצת מצבות...)

תודה! אתם מתפעלים אתר מדהים שכבר עזר לי המון!
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 09 דצמ 2012 17:32 #2

היי,
קשה מאד להתאים צבעים וחומרים על פי תמונות באינטרנט כי המסך והמצלמה מאד מעוותים את הגוונים אבל על פניו כשמדובר על גוונים של בז' ושמנת למיניהם לא נראה שעשויה בעיה בהתאמה או איזו צרימה.
לגבי הפרקטיות של החיפוי אין כל בעיה. עם זאת, איזור הרובה עשוי להתלכלך יותר ממשטח אחיד אבל האריח עצמו כמעט ולא סופג כלל, אין מה להשוות לספיגה של אבן טבעית.
מה שכן - האי נראה לי קצת קטן ביחס לגוף המטבח, אבל אין לי את התמונה השלמה של הבית, שווה לבחון את העניין הזה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 10 דצמ 2012 06:20 #3

תודה על התגובה
צירפתי תוכנית של כל הבית להשלמה התמונה..
איך גודל האי נראה עכשיו?

(אני היום אצל חברת המטבחים לסיום התכנון)

תחת החלון בקו המטבח תהיה פינת אוכל:שולחן בעל רגלים נירוסטה ופלטה ונגה, כסאות עור הפוך בז'.
הסלון בחלל המרכזי עוד לא נרכש (יש לך המלצות?) הוא אמור להיות ספה פינתית או שזלונג ואולי כורסא בצבע כלשהו.
יש לנו בעיה עם דלת הכניסה שנפתחת כרגע ימינה,כאשר מצד שמאל יש קיר שהוספנו כדי להסתיר את צד המקרר. הקבלן לא מאפשר לנו להפוך את הדלת, המשקוף כבר קבוע- יש לך נסיון עם הפיכת דלת פלדלת (רשפים)?

תודה על כל העזרה והיעוץ!
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 10 דצמ 2012 06:32 #4

הצלחתי עכשיו עם הקבצים?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 12 דצמ 2012 17:44 #5

תשלחי אליי את הקבצים במייל ואני אעלה אותם :)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
עריכה אחרונה: 12 דצמ 2012 17:44 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 18 דצמ 2012 20:29 #6

הי נופר,

אני מעלה את השאלה שלך...
תודה על ככככל העזרה בעיצוב המטבח שלנו....לא הצלחתי להעלות כמה קבצים לפורום הצעת לשלוח לך וקיבלתי בשמחה.

אנחנו בפרטים הקטנים עכשיו...ונשארים עם כמה שאלות. רקע: מטבח כפרי, לבן, מסגרת ומילואה, צביעה מט-משי, פתוח לסלון (עוד לא קנינו ספות) ולפינת האוכל הצמודה (שולחן ונגה כסאות בהירים, מצ"ב), בוצ'ר אלון "פרח" טבעי. אני רוצה להוסיף קרניז על הארון ועל פס הארונות הגבוהים, כי הם לא מגיעים לתקרה (יש שם מתזים ואסור לסגור).

1. חיפוי: בחרתי את החיפוי המצ"ב. דמוי בריקים, אבל גרניט פורצלן. האם לדעתך זה מתאים או שזה יראה "משעמם"? האם ניתן לנקות בצורה סבירה?

2. ארון: בתוכנית יש לנו קלפה כפולה עם חזית כמו של המטבח 1.40 מטר, (בגלל נוחות הפתיחה, כדי לא להעמיס חומרים על מטבח וכדי לשוות אורך לצלע ההיא של המטבח). למרות זאת המראה המתקבל יותר מודרני מכפרי (לא מה שרציתי). שקלנו להזמין אצל נגר (כי בחברת המטבחים זה הון!* ארון "כפרי" יותר- או עם חזית זכוכית או חצי פתוח (כמצ"ב, תמונות ממטבחים באינטרנט).
יש לנו בפינה מדפים פתוחים לספרים ולסלסילת תפו"א, כמו שכתבת בעצות שלך במייל..)
ואני מתלבטת לגבי איזה סוג של ארון לבחור - זכוכית או חצי פתוח- שישמור על אורך המטבח (הקלפה 1.40 מטר, אם נבחר ארון הוא יהיה 1.20 ל-2 דלתות או 1.80 ל-3, כך אמר הנגר, במה לבחור?!).

שוב המון תודה על העזרה...

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי למטבח 18 דצמ 2012 20:49 #7

ועכשיו גם התשובה! :)

חיפוי קיר - זוהי תחושת בטן אבל נראה לי שחיפוי קיר כמו שאת מתארת לא יוסיף למטבח את האופי הכפרי שאת רוצה. בנוסף לכך, זה די לא פשוט לנקות חיפוי קיר מבריקים דומה לתמונה שצרפת.

בגלל שיש קרניזים, דלתות מסגרת ומילואה, ובוצ'ר אלון, לדעתי יהיה יותר אלגנטי ויפה לעשות חיפוי קיר פשוט על-ידי עליה קטנה עם השיש (10-12סמ').

ואם את בכל זאת רוצה להוסיף משהו אז אני חושב שאפשר לעשות חיפוי קיר מיוחד מאחורי הכיריים (כי שם בכל מקרה צריך חיפוי קיר בגובה של 50-60סמ').

ארון כפרי - לדעתי ארון חצי פתוח בו יהיה מקום גם לספרי בישול יוסיף חמימות למטבח. לדעתי זה עדיף על פני ארון שכולו דלתות זכוכית.

ואם כבר מטבח כפרי עם ארון, אז לכו על הארון הארוך יותר - 1.8 מטר. זה גם יהיה ניצול טוב יותר של נפח האחסון וגם בגלל שמדובר בארון שיהיה מעל הכיור זה יהיה יפה יותר אם הוא יהיה מעט ארוך יותר מ-120סמ'.

החלק הפתוח עם הספרים צריך להיות החלק הפונה לכיוון פינת האוכל.

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.167 seconds