שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח

התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 02 אפר 2013 08:02 #1

File Attachment:

שם קובץ: XeroxPhaser3300MFP_20130327142646.pdf
גודל קובץ:173 KB

שלום לעומרי המקסים

סוף סוף הצלחתי לקבל תוכנית המטבח המוצע אבל אני לא בטוחה לגביו:כרגע הוא בצורת ר
אני מתלבטת לגבי העברת הכיריים לקיר הריק (רק כיריים) ועוד משטח משמאלם של 40 ס"מ בלבד כך שאורך הקיר יהיה לא יותר מ- 1.80 עד 2 כך המטבח יהיה בצורת כמעט ח הרווח בין צלע ימין לצלע שמאל יהיה לדעתי 1.45
ואת הכיור להעביר מתחת לחלון.
מה אתה מציע?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 02 אפר 2013 10:04 #2

ושאלה נוספת - בחרנו פורמיקה ארפא מבריקה מס' 0204
והקלפה בצבע נס קפה לא זוכרת את המס'
המעצבת הציעה שאת הקלפה נעשה במרקם עור נמר או נחש בגווני ברונזה. כדאי להתפרע?!
לדעתך איזה גוון כדאי לבחור לשיש? ולחיפוי קירות?
לא רוצה מטבח אנמי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 02 אפר 2013 18:32 #3

הי דדי,

תודה :)

אני חושב שאת בכיוון הנכון, כלומר הוספת משטח עבודה למטבח כך שהעבודה במטבח תיהיה נוחה יותר.

אבל...

למה את לא רוצה להעביר את הכיריים אל הקיר שכעכשיו נמצא בו הכיור. כלומר לבצע הצרחה בין הכיור לכיריים? האם זה בגלל שאת רוצה את קלפה על הקיר הזה?

אם הכיריים יהיו על הקיר הזה תוכלי להוסיף קולט אדים (שלדעתי מאוד חשוב במטבח).

ועם זאת, אפשר לעשות מה שאת הצעת. כלומר להעביר את הכיריים מעל ארונות תחתונים נוספים שיצרו מטבח בצורת ח'.

במקרה כזה תצטרכי קולט אדים תלוי מהתקרה. האם זה אפשרי מבחינתך?

ה-145סמ' בין צלע שמאל לבין צלע ימין הם מרווח מצוין. בתכנונים שאני עושה אני בדרך כלל משאיר 150סמ' אבל אני לא חושב שתיהיה בעיה כלשהי עם 145סמ' בין שתי הצלעות.

מה שחסר לי כדי להבין את כל התמונה הוא התכנית הכללית של הבית ואיך המטבח מתחבר לשאר הבית. אם הייתי רואה את התכנית הייתי אולי יכול להמליץ לך לעשות חצי אי עם דלפק למקומות ישיבה או משהו כזה. ואולי בכלל שווה לבדוק אופציה אחרת של המטבח.

קחי חשבון שתוספת של ארונות תחתונים לא מוספיה לך המון נפח אחסון בגלל שאת בעצם מאבדת את מה שהיה קודם הארון האחרון בקיר.

לגבי העברת הכיור, אני לא בטוח שזה ישאיר מפסיק משטח עבודה בין הכיור לכיריים. המרחק המינימלי המומלץ ביניהם הוא 90סמ'.

מה את אומרת על האופציה הבאה...

להגדיל את המזווה כך שיהיה לפחות 60סמ' (עכשיו בתכנית הוא נראה פחות), את הכיריים לעשות על הקיר בה נמצאת עכשיו הקלפה, ואת הכיור בחלק השמאלי של החלון או על תוספת חצי האי עם חצי קיר שיסתיר את הבלאגן מתחת שליד הכיור. האם נראה לך שמשהו כזה (חצי קיר) יתחבר לאורך החיים שלכם בבית?

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 02 אפר 2013 18:38 #4

לגבי בחירת הגוונים...

אני לא מתחבר לכיוון של עור נמר או נחש. אני מעדיף את הג'ונגל בחוץ...

אבל!

זה עניין של טעם אישי ואם אתם כן מתחברים לעניין הזה אז אני לא רואה כל מניעה.

אם אתם רוצים מטבח עם קונטרסט מעניין אז השיש יכול להיות גוונים מסוימים של אפור או בז'. זה יכול להיות למשל אפור 2003V (אבן קיסר עם חספוס קל) וזה יכול להיות אבן קיסר בז 4250 למשל (קצת יותר 'רגוע').

את חיפוי הקיר אני חושב שאפשר לעשות על-ידי עליה קטנה של השיש. משהו כמו 10-12סמ'. מאחורי הכיריים כן צריך חיפוי קיר בגובה 50-60סמ' כדי להגן על הקיר מהשפרצות.

כמובן שאפשר לבחור בשיש לבן כלשהו. ואז אם אתם רוצים להוסיף עניין כך שלא יהיה אנמי מידי אתם יכולים לבחור בחיפוי קיר שונה מאחורי הכיריים. זה יכול להיות למשל זכוכית חלקה בצבע אחיד או זכוכית עם גוונים או עיטור מסוים.

מקווה שזה עוזר :)

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 10 אפר 2013 06:23 #5

היי עומרי

נראה לי שעשיתי טעות.
העברתי את הכיריים לתוספת הקיר כך נוצר ח ( צלע מקוצרת)מכוון שאני כן רוצה קלפה ולא רוצה קולט אדים בגלל נסיוני המר.את הכיור העברתי מתחת לחלון.
משטח העבודה בין הכיור לכיריים הצטמצם ולא נותר לי מקום לצד שמאל לכיריים. הקיר שיוארך הוא קיר חוצץ לסלון והוא חזית הבית .מכיוון הסלון אורך הקיר כרגע 1.30 אנו נאריך אותו בעוד 70ס"מ עליו תוצמד הטלוויזיה. כך שאורך הקיר המתווסף שבמטבח יהיה 1.80.מכיוון הסלון והכניסה המראה של המטבח יהיה הקיר עם המזווה המקרר בלבד.
מה? נוותר על הרעיון? נבטל את התוכנית?
בכול מצב אני מאריכה את הקיר בכדי למקם את הטלווזיה.
נחזור לתוכנית המקורית? מטבח בצורת ר? ונשאיר את הקיר ריק ללא ארונות? אני לא בדיוק חייבת ארונות נוספים. אנחנו בסך הכול זוג מבוגר והמטבח משמש יותר בשבתות וחגים.
וואי וואי לא ידעתי שכזה מסובך לתכנן מטבח.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התייעצות דחופה לפני סגירת תוכנית מטבח 10 אפר 2013 18:48 #6

הי דדי,

לא הצלחתי להבין למה את מתכוונת.

איזה בעיה נוצרת אם את מעריכה את הקיר ומוסיפה שם ארונות? הארונות שבניצב הם יהיו משטח העבודה שיהיה משמאל לכיריים שלך.

תוכלי להעלות שרטוט (אפילו סקיצה ידנית) המתאר את הבעיה ולהסביר שוב.

כך אוכל לעזור לך יותר.

בכלל, חשוב לשרטט את הדברים, כך גם את תוכלי להבין יותר טוב.

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.168 seconds