שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התלבטות בבחירת מטבח

התלבטות בבחירת מטבח 09 נוב 2013 07:50 #1

שלום
אנחנו בשלב החלפת המטבח בביתנו, לאחר כ- 20 שנה..
עקב המודרניזציה וקצב ההתקדמות, אנחנו קצת נשארנו מאחור וראינו שיש היום המון סוגים כגון: אפוקסי, כפרי, פורמייקה, היי גלוס וכד'.

אנחנו מחפשים מטבח פרקטי (מבשלים לא מעט ויש גם נכדים קטנים במהלך השבוע) שלא יהיה קשה לניקוי ושלא תיראה עליו כל שריטה, אבל כמובן גם היופי חשוב ולכן אנחנו קצת מבולבלים.

הכיוון היה ללכת על אפוקסי, אך דעות שונות אומרות שכל שריטה נראית עליו ולכן אינו מומלץ.

אודה להמלצה,
תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בבחירת מטבח 09 נוב 2013 18:32 #2

הי שלמה,

החומר הכי פרקטי ועמיד הוא פורמייקה.

ואם אתה רוצה ממש ללכת על בטוח אז פורמייקה בגימור מט ולא בגימור מבריק. כך רואים פחות טביעות אצבעות.

יש המון פורמייקות יפות ועם בחירה של ידיות מעניינות המטבח יכול להראות ממש יפה.

העניין היחידי עם פורמייקה הוא שלא ניתן לעשות דלתות של מסגרת ומילואה. כלומר עם פורמייקה אפשר לעשות רק חזיתות ישרות ללא פיתוחים למשל כמו בדלתות בצביעה אטומה.

מעבר לכך, פורמייקה היא גם חומר זול יותר בדרך כלל.

אפוקסי באמת רגיש לשריטות ומכות. אבל אם אין השתוללות במטבח אז לא צריכה להיות בעיה. זה לא חומר עד כדי כך רגיש שכל נגיעה קטנה תיצור נזק.

דרך אגב - אפוקסי או צביעה אטומה, או שלייף לק - הם כולם אותו הדבר... כולם הם שמות שונים למה שהוא למעשה צביעה של MDF בצבע אטום.

הנה קישור לוובינר על חומרים למטבח שעשיתי יחד עם מיטל מהנגריה שאני עובד איתה...

מקווה שזה עוזר :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.155 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280