שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: עזרה בעיצוב מטבח

עזרה בעיצוב מטבח 09 ינו 2014 07:38 #1

שלום, שמי אלה. קנינו דירה חדשה מקבלן וצריכה עזרה עיצובית..יש מגבלות תקציב..ומטבח קטן של קבלן. אז ככה מטבח קטן וסגור בצורת ״מ״, רצפה אפור מט כהה. אני רוצה מטבח לבן ( ארונות ושיש ) בשילוב נירוסטה ( מקרר, מיקרוגל ותנור אינטגרלי וקולט- כל אלה יהיו בצבע נירוסטה ). תנור בילד אין ליד מקרר, ארונות עליונים קלפה אחת זכוכית חלבית. הסגנון שלי הוא שילוב של הייטק נקי עם נגיעות של כפרי.. יש לי 3 שאלות; 1. חיפויים - הייתי מתה לחיפוי זכוכית אבל יש מגבלת תקציב, מצאתי חיפויים בריקים לבנים מבריקים שמאוד מאוד אהבתי ( מצרפת תמונה), השאלה אם יתאים לשיש לבן וארונות לבנים? ואם כן אז חשבתי שאולי הרובע יהיה בצבע אפור ולא לבן.. מה אומרים? . שאלה שנייה זה השיש, רציתי קוריאן אבל בגלל מגבלת תקציב נאלצתי לבחור בשיש קיסר, אני רוצה לבן, יש המלצות לשיש שיכול להשתלב? שאלה 3 ואחרונה,. ארונות מטבח - איזה לבן לקחת??? סגרנו אצל אניס, אני מאוד אהבתי את הלבן המבריק אבל מפחדת שהמטבח יהיה מנצנץ מדיי ( בגלל שהבריקים מבריקים) וגם בגלל שחברת אניס רוצים תוספת של 2000 של... האם כדאי לשים עוד כסף ולעשות ארון לבן מבריק?? או שיהיה מהממם גם במט? תודה על הסבלנות למי שקרה ואשמח לקבל המלצות
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בעיצוב מטבח 10 ינו 2014 13:16 #2

הי אלה,

תתחדשו על הדירה :)

1. השאלה היא איזה חומרים הולכים להיות מבריקים במטבח שלך ואיזה חומרים הולכים להיות עם גימור מט.

אם את חושבת על ארונות מטבח מבריקים, רצפה מבריקה, ושיש מבריק, אז בריקים לבנים יהיו כבר יותר מידי ויעמיסו על העיניים.

אם הארונות יהיו בגימור מט אז בריקים לבנים ישתלבו כבר יותר טוב. בגלל שהכל לבן אז כדאי לגוון בטקסטורות של החומרים כדי שלא ישאר משמעם ו-"קר" מדי.

רובה בצבע שונה מהבריקים ייצור המון קווים במטבח שלך. לדעתי זה ישאיר תחושה קצת צפופה ולא נעימה, במיוחד בגלל שהמטבח קטן. לדעתי כדאי לרדת מעניין הרובה האפורה.

2. זה קצת מעבר ליכולתי דרך הפורום לרדת לרוזוציות ספציפיות של שיש. יש כל כך הרבה גוונים. מה שאני מציע הוא שתשימי דוגמאות של חומרים שאת רוצה אחד ליד השני. דוגמא של שיש, ליד דוגמא של ארון, ליד דוגמא של חיפוי קיר כדי לראות איך הדברים משתלבים ביחד.

3. רק עכשיו אני רואה שכאן את מתייחסת למה שיקרה אם הכל יהיה מבריק. ואת צודקת. הכל מבריק זה יותר מדי.

מטבח מט הוא פחות "מהמם" ממטבח מבריק. אין מה לעשות... ולכן כאן אני חושב שכדאי לך כן ללכת על הארונות המבריקים ולעשות חיפוי קיר אחר ולא מבריק.

את התוספת של 2000שח את תשכחי אחרי כמה חודשים. באופן יחסי זה לא הרבה למטבח...

זה נכון שכל דבר בבית חדש אפשר לשדרג ושכמה אלפי שקלים פה ושם מצטברים לסכום משמעותי. אבל במטבח אנחנו נמצאים כל-כך הרבה זמן שזה מאוד חשוב.

ואני נטרלי בעניין... את לא קונה אצלי ולא משלמת לי כך שאין לי שום אינטרס שתשלמי יותר למישהו. להיפך... יש לי אינטרס שתשלמי כמה שפחות כדי שישאר לכם מספיק לדברים החשובים שלכם.

מקווה שזה עוזר :)

עמרי

נ.ב. אני מוסיף לאתר אפשרות לשאול אותי שאלות קוליות דרך תא קולי. אשמח אם תוכלי לשאול אותי את השאלה השלישית שלך (עניין הארונות המבריקים והחיפוי המבריק) גם דרך התא הקולי. אני גם אענה בקולי ואעלה את התשובה לאתר. הנה הקישור...

www.kitchen-guide.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%...9C%D7%99%D7%95%D7%AA

זה יעזור לי :)
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בעיצוב מטבח 12 ינו 2014 06:52 #3

הי עמרי, קודם כל תודה רבה על העזרה. השארתי גם את השאלה במענה הקולי, אם זה לא יקלט או תהיה בעיה תעדכן אותי במייל אני אנסה שוב This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. יש לי עוד שאלה קטנה לגבי צבע הקלאפה ( מצרפת תמונה של מטבח ) כמו שאמרתי רצפה אפור מט כהה, שיש לבן ( כנראה קיסר 2141 אלא אם כן יש לך המלצה אחרת) בריקים לבנים מבריקים ( ככ אהבנו אותם שממש קשה לנו להיפרד מהם...גם אופציה זולה לחיפוי זכוכית שככ רצינו) ארונות בצבע לבן ( כנראה מט לפי מה שהמלצת) . יש גם קלאפה אחת שאני לא יודעת איזה צבע לקחת.. חשבתי על זכוכית חלבית.. יש הצעות אחרות? מצרפת תמונה של מטבח. בעתיד נוסיף גם איזה דלפק קטן. כמובן שאם יש לך הצעות נוספות אשמח אם תשתף ;) תודה רבה רבה . אלה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בעיצוב מטבח 12 ינו 2014 19:33 #4

הי אלה,

זכוכית חלבית יהיה מצויין לדעתי.

מצד אחד זה לבן. מצד שני זה חומר אחר ולכן זה כן יוסיף ענין למטבח אבל בצורה לא מוגזמת.

בקיצור, נשמע לי שילוב טוב של בריקים לבנים מבריקים, שיש לבן, קלפה זכוכית חלבית, ורצפה אפורה.

הרבה לבנים. אבל שונים... זה יהיה נחמד ומעניין.

שימי לא לא ליפול בעניין בחירת הידיות. בחירת ידיות יכולה להפיל או להרים את המטבח. חשבי עליהן כמו על תכשיטים. פריטים קטנים שנותנים את הטאץ' והמראה הסופי.

הידיות ממש לא חייבות להיות פנסי הוא משהו כזה, אלא פשוט ידיות שנראות "לא זולות". זה יעשה את העבודה לדעתי.

עוד נקודה בעניין הפונקציונליות. אני רואה בהדמיה שהמקרר נמצא בצד השמאלי של המטבח. שימי לב שרוב המקררים בעלי דלת אחת נפתחים לכיוון ימין ולא שמאל. אז אם אתם קונים מקרר עם דלת אחת, חשוב מאוד לוודא שאפשר יהיה להפוך את כיוון דלת המקרר.

...אחת המקרר לא יפתח אל המטבח והגישה אליו תהיה לא נוחה.

עמרי

נ.ב. אשמח אם תחזרי על השאלה הקולית שלך. שומעים מצויין אבל זה נקטע אחרי 90 שניות כי יש מגבלה במערכת בה אני משתמש. אז אם תוכלי לשאול שוב במסגרת זמן של 90שניות זה יהיה מצוין! תודה תודה :) :)
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בעיצוב מטבח 14 ינו 2014 06:54 #5

הי עמרי. תודה רבה. עזרת לי מאוד. אגב המקרר יהיה עם 2 דלתות מקווה שלא יעשה לי בעיות. בכל מקרה השארתי מטר רוחב למקרר. השארתי לך במענה שאלה הפעם במגבלות הזמן. ושוב תודה ;)
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.184 seconds