שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חיפוי חלקי למטבח

חיפוי חלקי למטבח 16 נוב 2014 21:02 #1

הי עמרי,
מקריאה בפורום ראיתי שאתה ממליץ לעלות עם השיש כחיפוי (10-12 ס"מ), ולחפות מלא רק מאחורי הכיריים. הכיריים שלנו יהיו קרובים לחלון אולם לא ממש באמצע שלו (כלומר הכיריים גולשים קצת לקיר בלי החלון). חשבנו לעלות עם השיש כמו שהצעת, לכל אורך המטבח (כלומר החיפוי יסתיים בגובה החלון). השאלה אם חיפוי כזה לא בעייתי במובן של לכלוך שומני על הקיר, ובכלל- האם יש צורך לצבוע את הקיר הלא מחופה בצבע מיוחד עמיד ללכלוך(אם יש דבר כזה)?

תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חיפוי חלקי למטבח 17 נוב 2014 06:35 #2

אפשר לצבוע בצבע שמן שקל יותר לניקוי אך לא מגיע לרמת הפרקטיות של חיפוי קיר.
ההמלצה לעלות עם החיפוי רק באזור הכיריים מתאימה לחלק מהמטבחים ולא לכולם כמובן, זו רק אופציה אחת.
זו גם החלטה עיצובית שלא מתאימה לכל סגנונות העיצוב.
אז מה? צריך להתאים את החיפוי ו"לתפור" אותו בדיוק למטבח שלכם, כמו כל פרט בתכנון מטבח. לבחון איזה אפקט רוצים להשיג, מיקום הפתחים והכלים, להתייחס לסגנון העבודה שלכם במטבח.
אפשר לשפר את תחושת הסימטריה אם נחוצה, אפשר לחפות קיר שלם, אפשר באופן חלקי עד נקודה מסויימת, אפשר לשחק עם צבעים וחומרים כהזדמנות להוסיף עניין למטבח, לשלב עם מידוף ועוד.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.143 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים