שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79

עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79 02 דצמ 2014 10:51 #1

היי עמרי
אשמח לחוות דעת שלך על הצעת מחיר שקיבלנו. היינו בכמה חברות אבל אנחנו מתבלטים כרגע בין שתיים מטבחי זיו וחברת מטבחי 79.
מ 79 קיבלנו גם תוכנית שאיתה הלכנו גם למטבחי זיו כך שהמחיר שקיבלנו הוא לאותה תוכנית (תפוחים לתפוחים כמו שאתה אומר ;)).
אנחנו מנסים להבין איפה כדאי לקנות וקצת קשה לנו להשוות בין ההצעות, ההבדלים הם:
בזיו יש מגירה אחת יותר
בזיו קיבלנו מגירות של חברת הטיש (נראה לי)
ב79 קיבלנו דלתות בפולימר ובזיו פורמייקה.
אני חושבת שהסנדוויץ הוא טוב בשניהם (לא יודע איזה יש בזיו הם לא פרטו).
מבחינת המחיר ההצעה בזיו יקרה יותר ב 10,000 ש"ח בערך.

אשמח אם תוכל לתת לנו עצה מועילה או לסייע בקבל ההחלטה.

בנוסף רצינו לפרגן על האתר שלך, נעזרנו בו המון במהלך החיפושים. הכתבות והטיפים רלוונטים וסייעו לנו להבין מי נגד מי.
שוב תודה
גלית

File Attachment:

שם קובץ: -_h083a4ee.pdf
גודל קובץ:120 KB
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79 14 דצמ 2014 20:07 #2

הי גלית,

אני בהחלט אוהב תפוחים (את הירוקים ולא האדומים), ובמקום להשוות תפוחים לתפוחים אני פשוט אוכל את כולם ואז נותר להשוות רק תפוזים... :)

קראתי היטב את מה שכתבת ואת המפרט שהציעו לך במטבחי 79. גודל המגירה לא צריכה להשפיע על המחיר של המטבח. כך כזאת לא סיבה שהמחיר של זיו יהיה יקר יותר.

לדעתי בלום נחשבים קצת יותר טובים מאשר הטיש. אבל מה שאתם צריכים לברר הוא שאתם מקבלים את הדגם החדש יותר של בלום הנקרא "אינטיבו" (ולא את הדגם האפור הישן יותר).

המחיר של פולימר ופורמייקה צריך להיות פחות או יותר אותו הדבר אולי אם הבדלים קטנים אך לא מאוד משמעותיים.

הסדביץ' האדום אוקומה שהציעו לכם בזיו הוא טוב דיו (אני עובד עם נגר המשתמש בסופר אוקומה, שהוא עוד יותר טוב אך מעט יוקר יותר).

מה שחשוב בסנדביץ' הוא כמה שכבות יש בו. אם לאוקומה של מטבחי 79 יש 9 שכבות אז זה מצוין. אם יש לו 7 שכבות אז זה כבר פחות טוב.

שמתי לב שהם כתבו לכם "ארון תריס דמוי אלומיניום". אני לא יודע מה הכוונה בדמוי אבל זה לא נשמע מאוד טוב. אני מכיר ארונות תריס מאלונמניום, אז הם מתכוונים לפלסטיק?? לא יודע וכדאי לכם לבדוק.

ארון תריס הוא אלמנט די יקר ויכול להיות שכאן טמון חלק מההבדל במחירים.

מעבר לכך, אצל זיו משלמים גם על השם שלהם. יש להם שם של חברה טובה ואמינה והם גובים על זה כסף.

נקודה אחרונה, בידקו אם הפולימר המבריק לא שריט מדי עבורכם. על חזיתת מבריקות רואים בקלות יותר שריטות. אז צריך לשים לב שלא מנקים אם סקוץ' למשל.

אה כן, עוד משהו... על חזיתות מבריקות ניתן לעיתים להבחים בגליות של חומר הגלם. הסיבה לכך היא החזרי האור ממנורות במיוחד בשעות הלילה והערב. המשטחים הישרים ביותר הם משטחי MDF, ולכן לחזיתות מבריקות חשוב שחומר הגלם יהיה MDF ולא סנדביץ'.

מקווה שהצלחתי לעזור ושלא עניתי מאוחר מדי...

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79 16 דצמ 2014 12:25 #3

היי עמרי
קודם כל תודה על התשובה המפורטת.
תפוזים זה יאמי :P
היינו חייבים להחליט ואחרי כמה התייעצויות הלכנו על 79 מטבחים, הרגשנו איתם יותר נוח גם ככה...
אנחנו מקבלים מגירות אנטארו. התקשרתי לבלום ובררתי. הבנתי שההבדל בין האינטיבו לאנטרו הוא רק גלריית הזכוכית בגדול.
בדקתי לגבי הסנדוויץ, עומד במה שכתבת. לגבי התריס, הציעו לנו לשדרג ב-500 שקל נוספים לאלומניום אם נרצה (כרגע אנחנו עוד יכולים לשנות). לא סגורים אם להחליף עדיין.
חומר הבסיס ממנו עשויות הדלתות הוא MDFירוק.
תודה בכל מקרה, האתר והמידע שאתה נותן כאן מדהים :)
יש להתחבר כדי להגיב.
המשתמשים הבאים אמרו לך תודה: עמרי

לגבי: עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79 25 יונ 2015 13:54 #4

שלום גלית, גם אנחנו נפגשנו עם נציג "מטבח 79" , היה מאוד נחמד, סבלני, שידר אמינות וניסיון.
מעניין לדעת לאיזו החלטה הגעתם בבחירת המטבח שלכם? מה המלצתכם לגבי המוצר של "מטבח 79 " ?
איך היה השירות, זמן אספקה, איכות המטבח?
בתודה מראש,
ריבה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה בבחירה בין מטבחי זיו למטבחי 79 28 יונ 2015 10:05 #5

אני לא יודעת לגבי האיכות של מטבחים אבל בדירה שלנו (בת 15 בערך) יש מטבח של מטבחי זיו (או לפחות מדבקה שכתוב עליה מטבחי זיו בארון של הכיור) ולטענת אלה שקנינו מהם זה אפילו לא המטבח שהגיע עם הקבלן אז המטבח יותר חדש מזה והוא במצב על הפנים, ארונות רקובים, דלתות לא נסגרות כמו שצריך ובכלליות לא נראה איכותי בכלל...
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.172 seconds