שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: ארונות עליונים ומדפים דקורטיבי

ארונות עליונים ומדפים דקורטיבי 31 דצמ 2014 21:39 #1

הי עמרי,

באחד הקירות במטבח שלי יהיה חלון. מצד אחד שלו, עד הקיר, ישאר רוחב של 125 ס"מ. מהצד השני ישאר רוחב של 85 ס"מ.
אני מעוניינת בארונות משני צידי החלון כי חשוב לי מקום האחסון, וגם היתה לי פנטזיה על מדפים משולשים דקורטיביים, כמו בתמונה באתר שלך של המטבח הלבן עם השיש הירוק (אהבתי :) ).
מה הגודל המינימלי של מדף דקורטיבי כזה? ומה המרחק שיש להשאיר מהחלון? או בניסוח אחר - מה הרוחב המקסימלי שאני יכולה עבור הארונות, שישאיר מקום גם למדפים?
ועוד שאלה - בהנחה שאעשה את המדפים, האם אפשר להסתפק רק בצד אחד של החלון, או שחשוב לאזן עם מדפים משני הצדדים לשם האסטטיקה?

סליחה על האורך ותודה מראש!
נעה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: ארונות עליונים ומדפים דקורטיבי 03 ינו 2015 12:46 #2

הי נעה,

אני הייתי משאיר מרווח מינימלי מהחלון של כ-10סמ'. פחות מכך ישאיר מראה צפוף יחסית. ויותר מכך יגרום לך לא לנצל עד הסוף את הרוחב בו את יכולה לעשות את המדפים.

לשאלה אם צריך לעשות מדפים משני הצדדים או רק מצד אחד קשה לי לענות בלי לראות שרטוט של המטבח. למשל, אם בצד הנגדי של המדפים הארוכים יותר יש לך ארונות גבוהים, אז ייתכן ויהיה מספיק לעשות מדפים רק מצד אחד של החלון. מה שיאזן אותם הוא הארונות הגבוהים.

ההסתכלות מבחינת האסטתיקה צריכה להיות לגבי כל המטבח ולא נקודתית על האזור של המדפים והחלון.

גם לגבי גודל המדף הדקורטיבי המשולש - צריך לראות איך זה משתלב עם כל המטבח ולא רק נקודתית איפה שאת רוצה למקם אותם.

תעלי שרטוט של המטבח ואנסה לעזור לך יותר.

שבוע הבא אני במילואים אז ייתכן שיקח לי יותר זמן לענות.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.131 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים