שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות

התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 15 ינו 2015 14:12 #1

היי
אנחנו עוברים לדירה חדשה ומתלבטים קשות לגבי תוכנית המטבח המתאימה לנו. יש לנו 2 אופציות - אחת בצורת ר' עם חצי אי ושניה בצורת ח' (בלי אי) .
מצד אחד חשוב לנו שיהיה פרקטי ונוח לעבודה ומצב שני רוצים גם להנות מעיצוב יותר מודרני וחדשני (למשל, שילוב אי).
אני מצרפת את התוכניות אשמח מאוד אם תוכל לתת לנו את חוות דעתך המקצועית לתוכנית שיותר תתאים למטבח שלנו! תודה רבה!!!!!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 16 ינו 2015 06:04 #2

היי שני, אנא צרפי מסמך JPG שאין צורך להוריד למחשב על מנת לראותו ואשמח לנסות לעזור בהחלטות.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 16 ינו 2015 11:46 #3

היי
העלתי :)
אשמח אם תוכלי בנוסף לתת עצה לגבי שילובי צבעים אפשריים במטבח.. אני אוהבת צבע עץ (פורמייקה בגלל תקציב :/ ) וזכוכית
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 16 ינו 2015 13:38 #4

שתי התכניות עובדות. אני מעדיפה את זו עם האי, תחושת חלל יותר אוורירית בעיני אבל חסר הרבה מאד מידע כך שלא יכולה לשפוט. כדי להחליט על תכנית מטבח צריך להבין את כל החלל כי לא עומד מנותק, העמדת הריהוט בו, מיקום פינת האוכל, הרגלי אכילה ואירוח... אז אין לי מה להוסיף בעניין.
בנוגע לצבעים - מאמינה בהתאמה מאד מדוייקת ללקוח של חומרים וצבעים, האהבות שלכם, הסגנון שמעדיפים, אז לצערי אין לי על מה להסתמך בהמלצות על שילובים. כן יכולה לומר שפורמייקה דמויית עץ לא מוצלחת בשום מקרה לטעמי אז אם אפשר לחסוך במקום אחר (כמו לתכנן מטבח ללא פרזולי פינות ותריסים יקרים למשל, לוותר על חיפוי זכוכית) ולהשקיע מעט יותר בפורניר שיראה טוב בהרבה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 19 ינו 2015 09:37 #5

היי
תודה על תשובתך :)
מצרפת לך תוכנית של כל הבית בכדי שתראי את היחס של המטבח לכל הבית ואת מיקום פינת האוכל .
תודה!!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 19 ינו 2015 11:49 #6

שלום לך !!
אני לא אשת מקצוע בכלל. התעסקתי בעינייני מטבחים לפני שלוש שנים, כששיפצתי את ביתי, ולפני כחודשיים, כשבחרתי מטבח לדירת קבלן חדשה שרכשתי.
הדירה החדשה שלי דומה מאוד מאוד לזו שלך, כולל העמדת החדרים, מיקום החלון במטבח, המידות שלו, מיקום פינת האוכלוכו'.
גם אני התחלתי עם אי, ואחר כל עם פינת אכילה מטבחית - וירדתי משניהם...
התייעצתי עם מעצבים (ועם האתר הזה) והחלטתי על צורת ח' ללא אי וללא פינת ישיבה מטבחית.
הסיבה העיקרית: הצפיפות ליד פינת האוכל והעובדה שפינת הישיבה ממש סמוכה לשולחן האוכל. לשים שתי עמדות אכילה כל כך קרובות, ולגרום לכך ששתיהן תסבולנה מהצפיפות ותלקנה בתיפקוד - נראה לא חכם.

אצלי הקיר הימני הוא "קיר גבוהים", היתר נמוך ודי מרווח. (המטבח עוד לא מותקן, לכן אינני יכולה לשלוח תמונות. אם תרצי - אשלח אליך את העיצוב)

דרורה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 19 ינו 2015 18:31 #7

היי דרורה תודה רבה! עזרת לי מאוד! :)
אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי את התוכנית העיצובית של המטבח וגם בהמשך תמונה של המטבח כשהוא יהיה מוכן..
אפשר לדעת איפה רכשת את המטבח ?
ואילו שילובי צבעים וחומרים בחרת?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 20 ינו 2015 10:06 #8

שלום שני,

מנסה לשלוח את התוכנית כולה ואת מבט העל של המטבח. אם יגיע בשלום - נמשיך משם...

המטבח הוזמן אצל אביבי, אחד מהספקים של הקבלן.

דרורה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 20 ינו 2015 14:43 #9

היי דרורה
קיבלתי את התוכניות ששלחת וזה באמת דומה מאוד לשלנו ועכשיו אני גם מבינה למה.. שתינו קנינו מגינדי :)
אז התוכנית מטבח שלך מאוד דומה לתוכנית ח׳ שלנו... איזה חומרים וצבעים בחרתם?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: התלבטות בין 2 תוכניות מטבח אופציונאליות 21 ינו 2015 14:16 #10

הי שני,
לפני שאענה, אני חייבת לציין שהדירה נועדה בשלב ראשון להשקעה (השכרה), ולכן ניסיתי לקחת רק חומרים וצבעים ש"מדברים אל כולם" ולחסוך בעלויות.
לכן המטבח עשוי "סתם" פורמייקה, צבעו לבן מבריק. השיש בגוון "סופרימו לבן" של אבן-קיסר ( למי שלא מתמצא: אבן-קיסר יצאו לפני כ-5 שנים עם שישה גוונים של "שיש" בשם סופרימו. הסדרה היתה יוקרתית ויקרה יותר מאבן קיסר הרגילה. רכשתי כזה למטבח הפרטי שלי.
משום מה זה לא כל כך הלך, היצור הופסק בחלקו וכרגע ממשיכים לייצר רק עוד שני גוונים (סופרימו לבן וסופרימו אפור), ומחירם נמוך בהרבה.
חיפוי הקיר יורכב משורה אחת של אריחים עם דוגמת פסיפס עד גובה 30 ס"מ.
כיור לבן, ברז קבלן...

אשמח לענות על כל שאלה נוספת.

דרורה
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.157 seconds