שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: שיפוץ מטבח -התלבטות

שיפוץ מטבח -התלבטות 08 מרס 2015 07:18 #1

עמרי שלום,
תודה על ההזדמנות לשאול ולהתייעץ.
אנחנו בהתלבטות גדולה. אנחנו גרים בבית באזור השרון 20 שנה, המטבח , מטבח פורמייקה לבן,הוא בן 25 ושימש אותנו היטב. החלטנו לשפץ את המטבח שיפוץ בסיסי: דלתות הארונות ,הוספת מגרות, רצינו להחליף את הכיור לכיור בהתקנה שטוחה ללא החלפת השיש,(שיש גרניט במצב טוב).
לא התכוונו להיכנס להוצאה של יותר מ10,000 ש"ח פלוס מינוס 10%
ואז התחילו להסתבך העניינים: בעלי המקצוע שהזמנו דיברו על כך שלא כדאי לשפץ מטבח ישן כל כך שזה כמו לתפור שמלה מבד ישן שהכיור מתחת לכיור במצב רע (נכון), שלא ניתן להחליף את הכיור כי אין כבר כיורים בגודל הזה,וממילא נצטרך להזמין איש שיש .בנוסף,הקנט שבבסיס המטבח התחתון עשוי שיש שחור תואם לשיש העליון ולכן לא נוכל להוסיף ארון במקום המדיח (זה מה שתיכננו) כי תהייה חתיכה חסרה ואם נעשה שיפוץ בסיסי כזה בעוד שנתיים נאלץ לחזור על השיפוץ ובתוספת.
קצת התייאשנו...והחלטתי בעקבות האתר שלך וההבנה שלך לשאול לדעתך.
תודות,
יעל
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיפוץ מטבח -התלבטות 08 מרס 2015 18:03 #2

היי יעל, תמונות יוכלו לעזור לי לעזור לכם בהחלטה.
אבל הנתונים שנתת כאן כבר נותנים כיוון שנראה צעד לא כל כך נבון כלכלית. מה בעצם משמרים? גוף חלקי של מטבח? באיזה גודל? אם מורידים את אזור המדיח שתרצו להשלים (לא מעוניינים במדיח כלים? למה? נוח ומסתבר שאף חוסך מים), אזור הכיור שכנראה פגוע מאד, האם המבנה הנוכחי נכון למטבח או מיושן מאד בצורתו?
הדבר היחיד שפחות מטריד הוא הצוקל, את זה ניתן לפתור בצוקל חדש שנתפס בקליפסים או חיפוי שונה.
אם הגרניט יפה ואכן חומר עמיד מאד, יש אפשרות להשתמש בו או בחלקו ולהחליף את המטבח כולו לחדש.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.162 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים