שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: בחירת שיש למטבח

בחירת שיש למטבח 25 ספט 2011 12:55 #1

הזמנתי מטבח פורמייקה לבן מבריק, ידיות אינטגרליות ומסגרות בצבע ניקל.
אני מתלבטת בין שיש קיסר 1600 או 1420.
מה כדאי?? אני כבר מתלבטת במשך מספר ימים ולא מתקדמת עם ההזמנה.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: בחירת שיש למטבח 25 ספט 2011 18:05 #2

הי נטלי,

בבחירה כזו, ובכלל בבחירת העיצוב והצבעים של המטבח, צריך לקחת בחשבון גם את העיצוב של שאר הבית.

הסיבה לכך היא שבדרך כלל, ואני מניח שזה נכון גם במקרה שלך, המטבח פתוח לכיוון הסלון.

לא סיפקת עוד פרטים לגבי העיצוב והמראה של שאר הבית. צבע הקירות, גווני הריהוט, הריצוף וכדומה. חסרה לי גם הבחירה של חיפוי הקיר. אבל בכל זאת אנסה לסייע...

אם את רוצה מטבח עם מראה מאוד מיוחד. כזה שמיד ימשוך תשומת לב ויהוו את מרכז העניין העיצובי של הבית, הייתי הולך על אבן קיסר 1420. במיוחד עם שאר העיצוב של הבית הוא מאוד סולידי ואין בו נקודת עניין מיוחדת. אם זאת תהיה הבחירה שלך הייתי ממליץ לך לבחור חיפוי קיר סולידי, כזה שלא יפריע לשיש המיוחד ולא יהוו עומס עיצובי.

אם לעומת זאת-

את מעדיפה עיצוב יותר שקט וקלאסי. כזה שלא ימשוך את כל תשומת הלב מהסלון וישאיר מקום לגיוון של צבעים גם בסלון, הייתי הולך על אבן קיסר 1600. תמיד תוכלי להוסיף צבעים למטבח לבן על ידי בחירה של אקססוריז צבעוניים, מגבות צבעוניות ולהוסיף צבע לכל הסצינה על ידי כריות צבעוניות בסלון.

אם אני הייתי צריך לבחור, הייתי הולך על אבן קיסר 1420. אבל זה הטעם שלי...
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.146 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים