שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התלבטות בנוגע לחצי אי ומיקום סלון

התלבטות בנוגע לחצי אי ומיקום סלון 23 דצמ 2017 22:45 #1

שלום רב לצוות לימון מטבחים
רכשתי דירה מקבלן לאחר שנסתיימו בה עבודות החשמל והאינסטלציה ואני ממש מבואסת מהחלל המרכזי בדירה
קנינו את הדירה בלי לראות אותה אלא רק בשרטוטים בהם הכל נראה מרווח (דירת 92 מר ארבעה חדרים) למרות שהדירה קטנה . מה שקסם לנו זה בעיקר העובדהשיש שתי מרפסות גדולות ושיש קיר זכוכית ענק של כ6.5 מטרים.
מידות המטבח הם 4.05 על 2.43 . לצערי הרב לא ניתן לעשות אי אז חשבתי על חצי אי ורציתי לדעת האם הדבר אפשרי . שולחת הדמיה שעשיתי לדירה ותמונה של מטבח שראיתי באיקאה וחושבת לעשות כזה (הוא מתאים בול מבחינת חשמל ואינסטלציה. חשוב לי לציין שהפכתי את מיקום הסלון. הוא היה אמור להיות בצורת ר צמוד לוט רינה אבל ממש התבאסתי כי הרגיש לי שהוא חוסם את הנוף . לפי התכנון החדש הסלון יהיה על הקיר של בטלויזיה מ והטלוויזיה תרד מהתקרה עם מוט.
המרפסת הקדמית לא מופיעה בתכנון אבל היא בגודל 30 מטרים לאורך כל החלל המרכזי וחדר השינה.

אשמח לשמוע את דעתכם על התכנון ולשמוע מהן המידות שבהן אוכל לעשות חצי אי (בהדמיה חצי האי הוא ברוחב 80 ובאורך 1.30 והמרחק בין האי למטבח הוא מטר
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

התלבטות בנוגע לחצי אי ומיקום סלון 24 דצמ 2017 11:43 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי הדר
מבחינת העמדת הסלון אין בעיה, רק עדיף להפוך את הר' כך שלא יחסום את המעבר והכניסה לבית

ההעמדה של המטבח נראית גם היא בסדר על פניה
אך בשביל לומר לך מידות צריך מידות של החלל ושל המעברים בתכנית ברורה
מרחק של 1 מטר בין האי למטבח הוא קטן באופן עקרוני, אך זה לא נורא אם זה רק ל70 ס"מ של מה שנשאר מהאי
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.154 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280