שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מיקום מזווה

מיקום מזווה 26 מרס 2018 02:49 #1

שלום

ניסיתי לתכנן את המטבח שלי תוך שימוש באתר שלכם, ובהתייעצותעם מסםר מעצבי מטבחים, אך עדיין אני מאד מבובלת לגבי תכנון המטבח שלי. הנה כמה מהנושאים הבעיתיים ביותר"

1) היכן למקם את המזווה? ברגע זה הוא מוכנן לקיר שמול המקרר. אני יודעת שזה לא אידאלי, אבל בעלי מתעקש שאנו זקוקים לשני תנורים, שני מיקרוגלים, ושני מגירות חימום ולכן כל זה הצטבר בצד ימין של המטבח. האם מיקום המזווה הגיוני כעת?

2) מיקום הכיור באי - מצד אחד רציתי שהמדיח יהיה בצד ימין שלי כשאני שוטפת כלים והפי בצד שמאל, אבל כולם אומרים לי שכיור באמצע האי ככה יפריע לי. מה אתם אומרים?

תודה רבה!
סוניה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

מיקום מזווה 06 אפר 2018 20:33 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי סוניה
לפני המזווה
יש כמה בעיות בתכנון הנוכחי
החמורה ביותר היא מיקום המדיח
אם אין בכוונתכם לקנות מקרר אינטגרלי, המדיח פשוט לא יוכל להיפתח בגלל דלתות המקרר. לא מומלץ למקם מדיח בפינה, ואם אין ברירה, יש להשאיר לפחות 65-70 ס'מ מהמדיח ועד מקרר, כך שלא תהיה הפרעה לפתיחת המדיח.
מיקום הכיור באי לא מוצלח כיוון שכיור דורש משטח משני צידיו,
בתכנון הנוכחי הרצפה לצד הכיור פשוט תהיה רטובה כל הזמן...
אם הכיור יהיה במרכז, לא יהיה לך משטח עבודה נעים לעבוד עליו, כיוון שגם המשטח בין הכיור הגדול לכיריים קטן מאוד.
במטבח עם שני כיורים ופח בנפרד אני לא רואה סיבה לארון כיור ברוחב 90, האם יש לזה סיבה? בחירה בכיור 60 תוסיף לכם משטח עבודה ונפח אחסון.

בקיצור,
צריך לבחון את המטבח בראייה כוללת ויסודית
ייתכן שפתרון אחר למזווה יימצא במסגרת תכנית טובה יותר.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.152 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280