שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מטבח חדש

מטבח חדש 10 מאי 2018 09:25 #1

לפני הכל,
באמת אחלה של אתר ושל פורום,
יופי של טיפים ומאוד מעניין!
ועכשיו לסוגיה שלי... :)

אצרף קובץ של המטבח שלי (הזדכתי על מטבח הקבלן)
המידות הם 5 מטר לקיר הגדול ו-3 מטר לקיר הקטן.
לפי השרטוט אתם יכולים לראות את מיקום נקודת המים והניקוז ונקודת הגז.

אין לי כל בעיה להזיז את נק' אילו למקום אחר בכדי לבנות את המטבח בצורה הנכונה ביותר.
אבל בשביל זה אשמח לניסיון שלכם ולהצעותכם :)
גם אי למטבח יהיה.

המון המון תודה
אייל
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 09:57 #2

היי אייל, תודה! ראשית טוב עשית, המטבח של הקבלן במבנה מאד מיושן. אבל, לצערי לא ניתן בפורמט הזה לעזור לך, בתכנון מחדש יש כמה וכמה אופציות טובות - יש לשרטט את האפשרויות ובמקביל להוסיף לתכנית העמדת ריהוט פינת אוכל וסלון, כדי לקבל תמונה מלאה ונכונה לנתונים, זו עבודה מקיפה הרבה מעבר לטיפים באינטרנט.
ספקי הקבלן ישמחו לתכנן עבורך את המטבח המשודרג, הבעיה היא שההסתכלות שלהם לא מספיק כוללת ומעורב גם אינטרס בתכנון המוצר שהם מוכרים לך. ממליצה לך להעזר במעצבת מטעמך בעניין הזה, ובמקביל גם בחינת שאר הדירה כולל שיפורים מומלצים בהעמדות בחדרי הרחצה, ניצול נכון של השטח בקידמת החדרים ועוד.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 10:23 #3

היי סורנה!
תודה רבה על תגובתך,
נהנה מאוד לקרוא את הטיפים שלך (;

בכל מקרה, יש לי כמה רעיונות ותיכנונים, פשוט לא רציתי להראות אותם עדיין כי לא רציתי לקבע מחשבה...(;

אעלה את השרטוט ותגידי את דעתך..

1. בקובץ הראשון, האופציה היא הזזת הכיריים לקיר השני ליד הפינה, כאשר אני כמובן משאיר 30 ס"מ מצד ימין.
המרחק בין הכיור לכיריים הוא בערך 60-65 ואני פשוט חושש שזה מעט מידי,
למרות שאישתי אומרת שיש את כל הפס עבודה על הקיר השני שהוא 1.50. (בלי הפינה המתה).

אני כרגע לא מתייחס לקיר של המקרר, המזוודה והבילד אין, כי שם אין לי יותר מידי בעיות...

2.אופציה נוספת, הזזת הכיור למיקום המקורי של הגז (לפי שרטוט הקבלן). כלומר לקיר השני,
הזזת הכיריים, ליד הפינה (כמו בהדמייה הראשונה)
וכל בין הכיור לכיריים יש לי בערך 1.20 של משטח אומנם זה לא על אותו פס, אבל הכיור יהיה משהו כמו 20-25 ס"מ מסוף הפינה המתה, שזה ממש קרוב לפס השני)

אשמח לדעתך המקצועית
תודה רבה!
אייל
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 10:28 #4

בנוסף,
באופציה השניה, של הזזת הכיור לקיר השני, כך אני יכול להתקין מתקן ייבוש כלים (אולי בתוך קלפה) מעל הכיור ולחסוך עוד מקום בשיש (מכיוון שהכיור לא מתחת לחלון כמו במיקום המקורי שלו על ידי הקבלן)
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 10:52 #5

תודה אייל, כיף לשמוע! ואל דאגה, קבעון מחשבתי זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך אצלי...
צודק שזה משטח עבודה צר מידי, בפרט למטבח בגודל נאה, משטחים אחרים הם בסדר גמור ואפשר להתרגל, אבל למה להתפשר על זרימת עבודה נוחה במקסימום בשלב הזה?
וקשה מאד לשפוט כך, עלי לשרטט עם כל הנתונים ובכלל לא מחבבת את מראה הקיר החזיתי הגבוה עם המקרר מול הספה ובכל מקרה יש לתכנן העמדת ריהוט, מסך טלויזיה??... יש לתכנן את כל האיזור הציבורי בהתאמה למבנה המטבח, מה רואים מהכניסה, היכן פינת האוכל, הרבה נתונים מצטלבים שיש לקחת בחשבון.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 11:13 #6

ראי קובץ מצורף לבקשתך..
תתעלמי מהכורסא הקטנה, היא לא תהיה.

אל תתייחסי למטבח לפי שרטוט זה (זה מה שיכולתי לעשות בתוכנה...)
תתייחסי לפרופורציות של הבית, המיקומים של הספה, טלויזיה, פינת אוכל ואי...

תודה!!!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 11:25 #7

ראיתי עכשיו שחסרות מספר מידיות.
רוחב האי מטר מקסימום.
אורך עד 2 מטר.
האורך של הספה - 2 מטר. (החלק שלא צמוד לקיר)
החלק שצמוד לקיר יכול להיות 3 מטר.
המרחק בין הספה לטלויזיה - 4.5 מטר בערך.

האמת שאני טיפה חושש למקם את הטלויזיה מול החלון של המרפסת, אבל אני מקווה שוילון מסויים יפתור את נושא ההשתקפות..
אבל בואי נתרכז במטבח (;
אבל זה נושא לדיון אחר... (;
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח חדש 12 מאי 2018 20:47 #8

היי אייל, אני כנראה לא מספיק ברורה, המטבח שלך וכלל החלל הציבורי דורש תכנון מקצועי מדוייק, זה לא משהו שניתן לבצע בפורום אינטרנטי. ההעמדה שביצעת לא מוצלחת, החלל חסום והישיבה ביחס למטבח לא נכונה לנתונים. ממליצה בחום שתיעזר באיש מקצוע מאיזורך. בהצלחה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.173 seconds