שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: תכנון מטבח

תכנון מטבח 02 אוג 2020 23:24 #1

אנו בשלבי סיום היתר בניה
אבקש את עזרת הפורום בתכנון הבית והמטבח בפרט
בקובץ הראשון זה מצב הדירה כיום.
בקובץ השני זה התוכנית של הדירה
אשמח לקבל את דעת החברים על תכנון הדירה ולקבל הערות והארות
בעל הדירה צריכה חדר עבודה בכניסה לדירה, והיה לנו חשוב שהמטבח יהיה עם חלון חיצוני לכן הזזנו את מיקום המטבח.
לגבי המטבח האם כדאי לשבור את הקיר בין הסלון למטבח ולעשות חצי איי בין המטבח לסלון
יש להתחבר כדי להגיב.

תכנון מטבח 03 אוג 2020 09:00 #2

היי מאיר, קודם כל התרשמתי שהמתכנן שלך מקצוען שניתן לסמוך עליו.
לגבי המטבח, מאד תלוי באורח החיים שלכם, כיום הרוב (כולל אותי) מעדיפים פתיחה לפחות חלקית של המטבח לשאר החלל, כל ההתנהלות סביב בישול וארוחה היא יותר פתוחה ונינוחה עם שיחה ושיתוף ומבט לבית ולא מבשלת שטורחת בחדר סגור ומוסתר על הטיגונים..
מיקום המטבח החדש הוא טוב לחלל, אם תפתחו אותו לפחות באופן חלקי, כל החלק הציבורי של הבית יראה מרווח בהרבה מהעמדה הקודמת שיוצרת סלון צר וארוך.

מלבד זה קשה לי להכנס לפרטים נוספים הדורשים הרבה יותר ידע אישי שלא ניתן בפורמט הזה, הבנה לגבי מה שקורה מסביב לבית מבחינת נוף, פרטיות, רעש ושכנים.
בנוסף הבנה לגבי המשפחה שלכם, אם צפויות שנים של גידול ילדים קטנים או שהם מתבגרים, שבמקרה האחרון הייתי מעדיפה הפרדה יותר משמעותית של יחידת ההורים מחדרי הילדים, וגם הנאה ממרפסת קטנה המחוברת לחדר ההורים.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.135 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים