שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התאמת שיש

התאמת שיש 01 אוג 2021 14:26 #1

היי, אני עושה מטבח לבן וריצוף אפור .ראיתי את השיש מס 4600 צבע לבן מלוכלך בפלטה קטנה ובחרתי אותה למטבח .השאלה שלי אם לשיש הזה יש גוון שמנת או שהוא נוטה לאפור כמו שאני מעדיפה .הפחד שלי שבגדול לא יראה לי שמנת או צהבהב .ואם יש לך המלצה לגוון לבן אפרורי אחר אשמח לקבל .תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

התאמת שיש 03 אוג 2021 08:12 #2

היי, אני לא כל כך מחזיקה משמות של גוונים, בעיני אין להם משמעות ואלה רק מילים, שמנת, מלוכלך, אשל... כדי להתאים חומרים יש לראות בפועל יחד דוגמאות צבע של המטבח עם דוגמת שיש, בפרט כשמדובר בגווני לבן שיש לראות אחד ביחס לשני. ואם אפשר, גם לראות את הדוגמאות בשטח עצמו ביחס לאור הקיים בו. יתרון של מעצבת שיש לה דוגמאות חומרים להתאמה בבית, רצוי גם לחשוב על חיפוי עתידי וגוון קירות. מתנצלת שלא יכולה לעזור בפורמט הזה, בהצלחה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

התאמת שיש 03 אוג 2021 17:53 #3

היי .נתתי את מס השיש או השם כמו שאת אומרת ,כדי שתדעו על מה אני מדברת . את הניסיון להעמיד אחד לייד השני עשיתי וזה אכן ניראה לי מתאים ומה שאני רוצה .העניין הוא שמשטח השיש היה קטן ולפעמים כמו שהרבה כתבו פה ,במשטח גדול זה ניראה אחרת .שאלתי היא אם הסוג שיש הזה של קיסר 4600 הוא לבן או שמנת .רק כדי להיות בטוחה שלא יראה לי שיש שמנת בסוף.תודה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

התאמת שיש 03 אוג 2021 20:25 #4

קיסר פתחו ברחוב הלחי בבני ברק חנות קונספט בה תוכלי לראות את המשטחים בגדול. מקווה שתקבלי מענה שם.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.160 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים