שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חזית דלתות מטבח

חזית דלתות מטבח 17 יונ 2014 20:11 #1

שלום רב,
שאלתי מתייחסת להבדל בציפוי MDM בצביעה או פולימור.
הזמנו מטבח כאשר בהזמנה צויין דגם שביט (דלת עם מסגרת פנימית ) עשוי MDF הכנה לצבע. אחת מדלתות המגירה התכווצה והתקלפה והתנפחה ועלה החשד שזה פולימור. הוסבר לנו שדגם שביט מגיע עם הכנה לצביעה על הפולימור ושלא ניתן לצבוע בצביעה בתנור דגם שביט ישירות על הMDF. שMDF ניתן לצבוע על מטבח ישר ללא צורות ומסגרות לכן יש לצפותו בפולימור ועליו יש הכנה לצבע?
האם זה נכון ? רצינו מטבח כפרי שיש לו צורה מרובעת פנימית ונאמר לנו שזה יהיה בצביעה בתנור אבל סופק לנו ציפוי פולימור מפני שיש לזה צורה מרובעת ורק בפולימור ניתן לצבוע ?
מקווה שלא בילבלבתי. סיכום אך מבחינים בין 2 החומרים ,יש לציין שעל הצביעה בתנור שילמנו והוספנו הרבה כסף ולא רצינו פולימור בשום צורה?
אשמח לקבל מענה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חזית דלתות מטבח 18 יונ 2014 08:47 #2

אני לא שמעתי מעולם על צביעה על פולימר, זה לא חומר שתופס צבע למיטב ידיעתי.
מה האמינות של החברה שביצעה לך את המטבח? הסיפור נשמע לי מוזר ביותר - לא יודעת לגבי הדגם הספציפי אבל בהחלט צובעים על MDF עם מסגרת.
אם שילמתם על מטבח מסגרת בגימור צבע וקיבלתם פולימר (וכך זה נראה בתמונה, לא התרשמתי שקילוף צבע, נראה עבה ופלסטיקי אבל קטונתי כי בכל זאת תמונה בלבד) אז מדובר בנוכלות ויש מקום לתביעה משפטית בהחלט. מציעה שתלכי עם המגירה לאיש מקצוע אחר כדי לקבל תשובה סופית לגבי מהות חומר הציפוי.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חזית דלתות מטבח 19 יונ 2014 18:17 #3

הי בת שחר (שם יפה :))

מה שאת מראה בתמונה זה לגמרי פגם בפולימר. זה ממש לא צביעה אטומה. לי זה נראה כמו פגם בייצור. הדבקה לא טובה שדי מהר התקלפה או משהו דומה.

זה לא נראה לי סביר, אבל האם יכול להיות שרק החזית הזאת היא פולימר ושאר החזיתות הן בצביעה אטומה?

פגמים בצביעה אטומה נראים אחרת. הם נראים כמו סדקים או מכות אבל ממש לא כך.

חוצמזה, כמובן שניתן לצבוע על חזיתות של מסגרת ומילואה. זה משהו שעושים בדרך כלל. הפולימר הוא החידוש לחזיתות מסגרת ומילואה.

לסיכום וכדי לעשות סדר בדברים:

צביעה אטומה: מבצעים על MDF הנתון במסגרת (לפעמים זו יכולה להיות מסגרת של עץ מלא).

פולימר: מיישמים בדרך כלל על MDF.

לא צובעים על פולימר.

מקווה שזה עושה סדר בדברים.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חזית דלתות מטבח 03 יול 2014 10:57 #4

ראשית תודה על התגובה
אנו רוצים לתבוע את החברה ,
לאחר שהוכחנו להם כי זה פולימור טוענים שזה מה שמצויין ע"ג ההזמנה ,
אמרנו למעצב שאנו לא רוצים פולימור אלא צבע
לכן מצויין ע"ג ההזמנה "דגם שביט אמ די אף הכנה לצבע"
טענתם שעל דגם הנ"ל (שביט) יש לצפותו בפולימור ורק אז לצבוע !?
בכל אופן מצרפת תמונה של דגמי דלתות שאומנם מצויין עלהם פולימור אבל המעצבת התייחסה לדגם המסגרת והוסיפה בכתב ידה כפי שנראה בקובץ "MDF הכנה לצבע מסגרת 6X6"
לסיכום : האם יש לנו CASEלתביעה? האם ההזמנה לא מספיק ברורה ? למרות המצויין בהזמנה האם יכולים לטעון בהכרח שההזמנה מתכוונת לפולימור, אשמח לתשובה
האם
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חזית דלתות מטבח 03 יול 2014 20:03 #5

תראי, אין לי כל רקע משפטי לייעץ לך בעניין. אני רק יכולה לכתוב לך מה אני הייתי עושה - ראשית מנסה לפתור את הבעיה בהסכמה.
יכול להיות שהייתה איזו אי הבנה, אבל ברור שיש להם בזה חלק משמעותי.כרגע יש להם אחריות למוצר שקיבלת.
הייתי מגיעה לעסק, בנימוס ובאדיבות אבל בהחלט באסרטיביות - יש כרגע בעיה, החומר התקלף? איך ומתי (תאריך ושעה) אתם מחליפים את הקיים למגירה חדשה ותקינה. דבר שני, מה הפיצוי שאתם נותנים לי עבור תשלום למוצר אחד (צבע בתנור) וקבלה בפועל של מוצר זול יותר? פיצוי כספי או אולי מוצר חשמל.
לא הלך? מכתב רשמי מעורך דין (אם יש לך מכר עו"ד יכול לעזור) המפרט את הבעיה, למנכ"ל החברה, ומבקש לפתור אותה ומאיים בתביעה.
סביר להניח שיציעו פתרון סביר בשלב הזה.
אם לא - תביעות קטנות. בהצלחה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.171 seconds